Batterij defect

Snel en eenvoudig je telefoon batterij vervangen

We zijn met z’n allen langer en vaker online dan ooit tevoren. We kijken films en series, FaceTimen, gamen, Whatsappen, googelen et cetera. Dit heeft natuurlijk z’n weerslag op de batterijen van onze smartphones. In de meeste gevallen heeft een batterij een levensduur van zo’n twee jaar. Daarna gaat de capaciteit snel achteruit: je moet veel vaker opladen of de telefoon valt zomaar uit. Ben jij nog tevreden over je phone, maar laat de batterij het afweten? PDArepair kan de telefoon batterij vervangen.

Batterijen vervangen is precisiewerk

Oude mobiele telefoons hadden vaak losse batterijen die je er gemakkelijk uithaalde en weer in deed. Bij moderne mobieltjes zijn de accu’s standaard ingebouwd. Dit heeft als voordeel dat de batterij altijd goed contact maakt en op z’n plek blijft. Het vernieuwen is wel een stuk lastiger geworden en moet je overlaten aan erkende reparateurs als PDArepair. Onze experts gebruiken professionele klemmetjes, pincetten en schroevendraaiers om de oude accu eruit en de nieuwe erin te plaatsen. Het is minuscuul werken. Gemiddeld duurt het vervangen een klein halfuurtje.

Hoogwaardige, duurzame batterijen

PDArepair heeft een grote voorraad batterijen voor verschillende modellen iPhone, Samsung en Huawei. Bij voorkeur gebruiken we onderdelen die van Apple, Samsung en Huawei zelf afkomstig zijn. In de meeste gevallen kunnen we een accu met extra capaciteit, oftewel een extra lange levensduur, aanbieden. Op de website staat per merk en type telefoon vermeld wat het kost om de accu te vernieuwen.

Kwaliteit staat altijd op nummer 1

De telefoon batterij vervangen, de oplaad ingang repareren, het scherm vernieuwen en de cameralens herstellen. Dit zijn voorbeelden van werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Bij alle reparaties streven we naar perfectie en garanderen we dat de telefoon optimaal hersteld wordt. We hebben als vakkundig reparatiebedrijf inmiddels zo’n 20 jaar ervaring. Ons team bestaat uit deskundigen die precies weten wat ze doen. Onze specialisatie ligt bij devices van Samsung en Apple, maar ook met apparaten van bijvoorbeeld OnePlus en Microsoft kun je bij ons terecht.

https://www.traditionrolex.com/13

Waarom PDArepair voor telefoon batterij vervangen?

PDArepair is inmiddels een begrip in Noord-Brabant. Onze expertise wordt door jong en oud gewaardeerd. Ben je ondernemer? Wij bieden office service, field service, rugged service en logic board service. Op deze manier houd jij tijd over om je weer volledig op de kernactiviteiten te richten. Zit je met een haperende tablet, smartphone of tablet en woon je in een andere provincie? Ook jij bent van harte welkom om langs te komen aan de Neerloopweg 17 in Breda. We zijn goed te bereiken via de A16. Als je met het openbaar vervoer komt, neem dan Arriva bus 2 op station Breda of Arriva bus 119 op station Zevenbergen.

PDArepair is iedere maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 open.

Telefoon batterij vervangen bij PDArepair
Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl