PDArepair

We zijn altijd verbonden via onze telefoons – we appen met vrienden, bladeren door onze feeds of lezen het nieuws. Maar wat als je GSM het begeeft? Geen paniek, want een GSM reparatie bij PDArepair in Breda is zo gepiept. We zijn niet alleen specialisten in GSM reparaties, maar we waarderen ook onze communicatie met onze klanten. Kom langs of plan direct een afspraak in. 

GSM reparatie

Heeft je GSM reparatie nodig? PDArepair in Breda is dé specialist in GSM reparaties. Onze diensten omvatten:

  • Repareren van gebarsten schermen;
  • Vervangen van accu’s;
  • Herstellen van  met waterschade;
  • Vernieuwen van kwetsbare componenten.
gsm reparatie

Betrouwbare service

Bij PDArepair staat een snelle en betrouwbare service voorop. Wij begrijpen hoe belangrijk je GSM is in je dagelijkse leven. Daarom streven we ernaar om de meeste reparaties binnen 30 minuten te repareren. Je kunt dus even wachten in onze vestiging terwijl wij je telefoon repareren. Als je je GSM liever opstuurt of een paar dagen kunt missen, bieden we ook die mogelijkheid.

Kosten GSM reparatie

Wil je weten wat de reparatie gaat kosten? Selecteer je iPhone model of Samsung op onze website voor een directe prijsopgave. Wij geloven in transparante prijzen zonder verborgen kosten. Daarnaast bieden we 12 maanden garantie op onze reparaties, zodat je verzekerd bent van kwalitei

Duurzaam en betaalbaar

Een GSM reparatie bij PDArepair is niet alleen voordeliger dan de aanschaf van een nieuw toestel, het is ook beter voor het milieu. Je vervangt alleen wat nodig is, en we garanderen de kwaliteit van onze reparaties met 12 maanden garantie.

Meer informatie over je GSM reparatie in Breda

Heb je vragen over je GSM of ben je niet zeker wat het probleem is? Onze experts helpen je graag verder. Neem contact met ons op via 076-5339303, stuur een contactformulier of kom langs in onze vestiging in Breda.

gsm reparatie

Stel je vraag of maak een afspraak