Waterschade

Is er een vloeistof op je toestel gekomen en heb je schade? Wacht niet te lang. Volg de tips onderaan deze pagina en kom direct naar onze reparatieservice in Breda. 

Waterschade aan uw telefoon repareren

Is je toestel nat geworden en heb je schade? Dan raden wij je aan uw toestel niet meer aan te zetten. Ons advies is om direct naar onze locatie te komen zodat een professional kan kijken of het te herstellen is. Als professional in Breda kunnen wij waterschade vaak nog repareren als je er op tijd bij bent. Als je een toestel met waterschade aanzet wordt de kans op sluiting binnen het toestel vergroot. Dit leidt vaak weer tot onherstelbare schade aan de onderdelen of het moederbord van je toestel. 

Waterschade herstellen

 

Tijdens de reparatie reinigen wij je toestel volledig. Op basis van geluidsgolven wordt uw moederbord gereinigd, dit geeft het beste slagingspercentage. Vervolgens testen we het moederbord uitgebreid met verschillende onderdelen om er achter te komen of er eventueel nog onderdelen vervangen moeten worden. Als dat zo is, krijg je van ons altijd vooraf een prijsopgave. Ook als er overige kosten zijn naast de waterschade behandeling, overleggen wij deze eerst met u. Wij kunnen 80% van de waterschade gevallen repareren. Waterschade reparatie duurt langer dan andere reparaties. Wij vragen een reparatietijd van 1 tot 3 werkdagen.

Tips bij waterschade

PDArepair heeft een paar tips waarmee je de overlevingskans van je telefoon aanzienlijk vergroot. Als je de stappen hieronder aanhoudt, is de kans vrij groot dat je telefoon het zal blijven doen.

  1. Als de telefoon nog niet vanzelf is uitgeschakeld, schakel deze dan zo snel mogelijk uit.
  2. Haal zo snel mogelijk de accu uit je telefoon.
  3. Sluit de telefoon niet meer aan op de oplader.
  4. Probeer de telefoon ook niet meer op te starten, dit zal alleen maar meer schade toebrengen aan uw telefoon
  5. Breng de telefoon zo snel mogelijk naar PDArepair.
  6. Een telefoon in de rijst of op de kachel leggen heeft niet veel zin. Het zal nooit alle vloeistof uit de binnenkant van uw telefoon verwijderen/opnemen.