PDArepair

Smartphone reparatie Breda

Bij PDArepair in Breda bieden wij professionele reparatie van smartphones, laptops en tablets. Heeft uw apparaat een gebarsten scherm of een ander defect? Breng het toestel snel naar ons toe aan de Neerloopweg. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw apparaat weer als nieuw is vaak in slechts een halfuur. Bezoek ons tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag. Vertrouw op PDArepair voor een snelle en professionele smartphone reparatie in Breda.

Een professionele reparatiespecialist voor alle mogelijke devices

PDArepair is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor reparatie van smartphones, laptops en tablets in Breda. Wij geloven dat service en klantgerichtheid de sleutel is tot ons succes. Onze ervaren technici repareren zowel voor zakelijke klanten als particulieren, met name iPhone’s, iPads, Samsung en Huawei-apparaten. Onze jarenlange ervaring en kennis van deze apparaten garanderen een snelle en professionele reparatie. Bezoek ons op de Neerloopweg 17 voor uw smartphone reparatie in Breda.

Betrouwbare telefoonscherm reparatie Breda

Als jij het scherm van je smartphone of je tablet laat herstellen bij PDArepair weet je zeker dat het goed gebeurt. We werken snel en netjes. Zit je met een technisch probleem, ook dan helpen we je. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, wordt het apparaat helemaal onderzocht. Alle functionaliteiten worden uitgebreid getest om te achterhalen waar de fout zit. Voor deze check hoef je niet te betalen. Dit hoort bij de dienstverlening die PDArepair biedt. Is duidelijk waar het mankement uit bestaat, dan gaan we direct aan de slag. Als er onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken we originele onderdelen om jouw device weer optimaal werkend te krijgen.

Ingewikkelde reparaties aan het moederboard

Als het om moederboardreparaties gaat waar soldeerervaring bij komt kijken, zijn er niet zoveel adressen in Nederland. PDArepair is een van de weinige experts. Het opsporen van het defect, het reballen en eventueel vervangen van de kleine chips en SMD-componenten vereist deskundigheid en punctualiteit die het PDArepair-team in huis heeft. Met het blote oog zijn dit soort reparaties überhaupt niet uit te voeren. Er zijn speciale gereedschappen en tools voor nodig. Ook collega-reparateurs doen regelmatig een beroep op de vakkundigheid van PDArepair.

Uitstekende garantievoorwaarden bij PDArepair

We hebben inmiddels veel ervaring met het vervangen van beeldschermen van alle mogelijke merken en modellen. Onze planning is flexibel en we werken snel. Dit betekent dat jij niet lang zonder je apparaat hoeft te doen. Binnen no time kun je weer appen, gamen, Instagrammen, shoppen en bellen. Veel van onze klanten wachten onder het genot van een kopje koffie of thee tot het nieuwe scherm erop zit. Op alle reparaties die we uitvoeren, geven we 12 maanden garantie. Loop je in die periode toch weer tegen een probleem aan dat je niet had kunnen voorkomen? Je kunt kosteloos weer bij ons aankloppen.

Kies voor duurzaamheid, kies voor smartphone reparatie in Breda

Misschien denk je dat repareren niet meer van deze tijd is, maar het tegendeel is waar. De wereldwijde afvalberg aan elektronica (pc’s, televisies, huishoudelijke apparaten en mobieltjes) groeit en groeit. Het bewustzijn dat we hier iets tegen kunnen en moeten doen, neemt toe. De bijdrage die jij kunt leveren aan een schoner milieu en een veiliger leefomgeving ligt dichterbij dan je denkt. Als jij het scherm van je telefoon laat repareren in plaats van direct een nieuw mobieltje te kopen, zet je een concrete stap tegen verdere vervuiling en verspilling. Maak een duurzame keuze en kies voor een smartphone reparatie in Breda.

Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl. Tijdens kantoortijden kun je live met ons chatten.