Refurbished.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone, die door onze zaak gecontroleerd, professioneel gereinigd en gereviseerd is. Refurbished betekent letterlijk “gereviseerd”. De technische controle wordt door ons zelf uitgevoerd. Deze controle gebeurt op basis van méér dan 20 technische aspecten. Onder meer het scherm, de speakers en natuurlijk de batterij worden grondig getest. Als een onderdeel niet aan de kwaliteitsstandaard voldoet, vervangen wij deze uiteraard door een volledig nieuw onderdeel.

Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones daarna nogmaals door ons controle team gecontroleerd.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone heeft vele voordelen. Maar het belangrijkste argument is meestal dat de iPhonegebruiker wel een iPhone wil hebben, maar daar geen € 1.000 voor wil betalen. Geld ervoor lenen, levert een BKR-registratie op, waar niemand op zit te wachten. Bovendien zit u niet vast aan een duur één- of tweejarig iPhone abonnement. Maar dat het kopen van een refurbished iPhone een succes is, blijkt uit de razendsnelle toename van het aantal refurbished aanbieders.

Wij hebben een flink aantal refurbished iPhones in huis, zodat wij onze klanten aan een betaalbare refurbished iPhone kunnen helpen! Zo wordt de iPhone bereikbaar voor iedere doelgroep!

We hebben de voordelen van een refurbished iPhone op een rijtje gezet

  •  In vergelijking met de originele nieuwprijs, bespaart u tot wel wel 60%.
  •  U krijgt 1 jaar garantie ook op de accu.
  •  U levert daarnaast ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.
  •  Productcondities

Na de technische controle, worden onze iPhones gegradeerd en toegewezen aan één van onze drie productcondities (A-grade, B-grade en C-grade). De productcondities worden ook wel ‘gradaties’ genoemd. We gebruiken de gradaties om uiterlijke verschillen (lees krasjes of deukjes) per toestel te kunnen onderscheiden.

A-grade (zo goed als nieuw)

Een refurbished iPhone met een A-grade productconditie is niet of nauwelijks van een nieuwe iPhone te onderscheiden. Qua uiterlijk is er bij A-grade iPhones geen enkel gebruikersspoor aanwezig, tot een enkel minimaal gebruikersspoor. Een A-Grade toestel mag tot drie (zeer lichte) zichtbare sporen bevatten. Eventuele gebruikssporen zullen niet tot nauwelijks met het blote oog zichtbaar zijn.

B-grade (licht gebruikt)

iPhones met meer dan drie gebruikerssporen of met gebruikerssporen die beter waarneembaar zijn, worden als B-grade bestempeld. Qua uiterlijk zijn de toestellen in een keurige staat, maar zijn zichtbaar nét iets minder dan een A-grade iPhone. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere lichte krasjes op het scherm aanwezig zijn. Meestal zijn deze krasjes alleen zichtbaar als het scherm uit staat. Bij gebruik van de iPhones zijn de krasjes vrijwel niet zichtbaar.

C-grade (zichtbaar gebruikt)

Tot slot hebben we iPhones met de C-grade gradatie in ons assortiment. We spreken van iPhones met een C-grade als er sprake is van opvallende en diepere schade. Er is altijd sprake van een C-grade iPhone wanneer zowel de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevatten.

Welke productconditie kunt u het beste kiezen?

Als u het uiterlijk van de refurbished iPhone niet zo belangrijk vindt en voornamelijk een goedkope, maar zéér betrouwbare iPhone wilt kopen, kies u dan voor onze B-grade of C-grade. Wilt u goedkoper uit zijn dan nieuw en vindt u het uiterlijk van een (refurbished) iPhone ook belangrijk? Kies dan voor een A-grade iPhone!

Welke refurbished iPhones heeft PDArepair te koop.

Het (refurbished) iPhone assortiment van Pdarepair Refurbished is zeer uitgebreid en divers. We hebben voor ieder wat wils. Bent u een zeer fanatieke iPhone gebruiker, en wilt u de nieuwste technologieën zonder de hoofdprijs te betalen? Kijk dan eens naar een refurbished iPhone 7 of een refurbished iPhone 8. Bent u iets minder veeleisend? Dan kunt u bij ons ook voor een scherpe prijs een refurbished iPhone 6s als los toestel kopen.

prijzen

iphone 6s A-grade v/a 239 euro
iphone 7  A-grade v/a 329 euro
iphone 8  A-grade v/a 449 euro

Alle Toestellen kunnen bij ons in de winkel bezichtigd worden en getest.