Specialist in smartphone reparaties.

Over PDArepair

PDArepair is een vertrouwd familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van smartphones. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van een breed scala aan problemen, van een gebarsten scherm tot een defecte accu, en alles ertussenin. Wij bieden snelle en efficiënte reparaties met originele onderdelen en een garantie van 12 maanden (uitgezonderd reparaties aan moederbord en batterijen). Of u nu een barst in uw scherm heeft, waterschade aan uw telefoon, of problemen met uw moederbord, wij zijn hier om u te helpen.

Onze kracht

Onze kracht ligt in onze expertise en ervaring in het repareren van smartphones van diverse merken, zoals Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Wij houden ons voornamelijk bezig met reparaties van deze merken, maar bieden ook reparaties voor tablets, laptops en PCs. Wij zijn ook gespecialiseerd in het oplossen van complexe problemen, zoals reparaties aan het moederbord, waarvoor soldeer ervaring nodig is. Onze technici zijn vakkundig en gedreven, en streven er altijd naar om onze klanten te helpen met de best mogelijke service.

Onze geschiedenis

PDArepair is begonnen aan de keukentafel met de verkoop en reparatie van IPAQ’s. Naarmate de tijden veranderden, hebben wij ons aangepast aan de nieuwe technologieën en hebben we ons verdiept in de reparatie van smartphones, tablets, laptops en PCs. Ons bedrijf is gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwde naam in de branche. Onze technici hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en hebben zich gespecialiseerd in het herstellen van een breed scala aan problemen, waardoor wij in staat zijn om u snel en efficiënt te helpen.

Veelgestelde vragen

Als u vragen heeft over de reparaties die wij aanbieden, raden wij u aan om een kijkje te nemen in onze Veelgestelde vragen. Hier vindt u de meest voorkomende vragen en antwoorden over onze services. Onze technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van een breed scala aan problemen, waardoor wij in staat zijn om u snel en efficiënt te helpen.

Contact

Als u nog steeds vragen heeft, of als u een reparatie wilt boeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via telefoonnummer 076-533 93 03. Wij helpen u graag verder. Onze technici zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw reparatie te boeken. Wij zijn hier om u te helpen met al uw smartphone reparatie-behoeften, en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer in staat bent om uw telefoon te gebruiken.

Onze klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en wij zullen er alles aan doen om uw reparatie snel en efficiënt af te ronden. Of het nu gaat om een barst in uw scherm of waterschade aan uw telefoon, wij zijn hier om u te helpen. Onze technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van een breed scala aan problemen, waardoor wij in staat zijn om u snel en efficiënt te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw smartphone reparatie-behoeften.