Specialist in smartphone reparaties.

Over PDArepair

PDArepair is een echt familiebedrijf dat inmiddels 20 jaar ervaring heeft met het repareren van smartphones. Heb je per ongeluk je telefoon laten vallen en zit er een barst in je scherm? Geen probleem. Wij kunnen het scherm van je telefoon moeiteloos repareren of vervangen. Ook als de accu van je telefoon niet meer oplaad vervangen wij de batterij van je telefoon. Heb je waterschade aan je telefoon? Dan raden wij je aan je toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk bij ons langs te komen.

Veel reparaties worden in gemiddeld 30 minuten uitgevoerd. Bij waterschade hebben we iets meer tijd nodig en is de reparatietijd 1 tot 3 werkdagen. Wij repareren jouw toestel uitsluitend met originele onderdelen, die bestemd zijn voor het merk van je telefoon. Daarnaast krijg je 12 maanden garantie op de reparatie. Reparaties aan het moederbord en batterijen zijn hierin uitgezonderd. Om onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, hebben we er voor gekozen ons te focussen op reparaties van AppleSamsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast smartphone reparaties kun je bij PDArepair ook terecht voor reparaties aan je tablet, laptop en pc.

Heb je nog een vraag over de reparaties van PDArepair? Wellicht vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Ook kun je je vraag stellen via het contactformulier of bel ons op 076-533 93 03.

Hoe is PDArepair begonnen?
Het idee is ontstaan aan de keukentafel. Harry Blom is in het begin vanuit huis begonnen met de verkoop en reparatie van IPAQ’s. Deze IPAQ’s verdwenen al snel uit beeld en maakten plaats voor de eerste smartphones, tablets en laptops. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om met de tijd mee te gaan en ons hierin verder te verdiepen.

De kracht van PDArepair
We zijn een echt familiebedrijf, en inmiddels uitgegroeid tot een van de grote spelers in de markt. Met de groei van ons bedrijf is natuurlijk ook onze familie gegroeid en hebben we zo’n 20 collega’s.
Zoals je misschien wel is opgevallen is er de laatste jaren ook een hoop concurrentie bijgekomen. En hebben wij een manier bedacht om onze kracht in te zetten en hiermee van onze concurrentie onze partners te maken. Wij helpen ze met reparaties waar ze zelf niet aan uit komen, dit zijn voornamelijk reparaties aan het moederbord waarvoor soldeer ervaring nodig is.