Veelgestelde vragen

Wij repareren telefoons, tablets, computers en laptops. Voor de telefoons en tablets voeren wij voornamelijk hardware matige reparaties uit, maar ook softwareproblemen kunnen wij in veel gevallen oplossen. Voor uw computer of laptop kunt u bij ons terecht voor elk probleem. Wij voeren hardware matige reparaties uit, kunnen uw systeem upgraden of zorgen softwarematig voor een oplossing.

In veel gevallen kunt u wachten op een reparatie. Aangezien elke reparatie specifiek is, is het verstandig om even contact op te nemen of dit mogelijk is.

Als u een offerte wilt hebben voor uw verzekering is het nodig om bij ons langs te komen, zodat wij een goede diagnose kunnen stellen.Deze offerte kost 29 euro maar wordt verkend als u over gaat tot reparatie.

U kunt via de website uw defect opzoeken en dan meteen de prijs van uw reparatie vinden. Staat deze er niet bij? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Voor de veel voorkomende defecten proberen wij alle onderdelen ruim op voorraad te hebben, dit zal echter niet voor alle toestellen het geval zijn. Neem dus voor de zekerheid even contact met ons op.

Ja, u kunt het toestel naar ons opsturen. Wij raden u aan om dit verzekerd op te sturen naar het volgende adres:

PDArepair
Neerloopweg 17
4814RS Breda

Ja, als wij uw apparaat niet meer kunnen repareren of u ziet af van een reparatie, dan rekenen wij 29 euro onderzoekskosten.

Als u de reparatie komt ophalen, dan dient u de reparatie bij ons af te rekenen. U kunt contant of per pin betalen.

Wij geven 12 maanden garantie op de reparatie.(uitgezonderd op moederbord en batterijen)

Wij werken uitsluitend zonder afspraak, u kunt ten alle tijden bij ons binnen lopen voor reparaties.

Ja. Wij voeren de reparatie uit op basis van ultrasoon reiniging. Op basis van geluidsgolven wordt uw moederbord gereinigd, dit geeft het beste slagingspercentage.

Is uw telefoon in aanraking geweest met water of andere vloeistoffen? PDArepair heeft een paar tips welke de overlevingskansen van uw telefoon aanzienlijk vergroot. Indien u de stappen als hieronder beschreven aanhoud is de kans vrij groot dat uw telefoon zal overleven. (kosten waterschade behandeling 39 euro)

  • 1: Indien de telefoon nog niet vanzelf is uitgeschakeld, schakel deze dan zo snel mogelijk uit.
  • 2: Haal indien mogelijk zo snel als mogelijk de accu uit uw telefoon.
  • 3: Sluit de telefoon niet meer aan de oplader.
  • 4: Probeer de telefoon ook niet meer op te starten, dit zal alleen maar meer schade toebrengen aan uw telefoon
  • 5: Breng de telefoon zo snel mogelijk naar PDArepair.
  • 6: Een telefoon in de rijst of op de kachel leggen heeft niet veel zin. Het zal nooit alle vloeistof uit de binnenkant van uw telefoon verwijderen/opnemen. En het oxidatie proces versnellen.

Ja, wij hebben diverse hoesjes en opladers in de winkel.