PDArepair

Een vertrouwd adres voor smartphone reparatie Breda

Je laptop, tablet of telefoon is gevallen, met als gevolg een gebarsten scherm. Wat te doen? Kom snel naar PDArepair in Breda en wij fixen het voor je. We zitten aan de Neerloopweg en zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze ervaring is dat een reparatie gemiddeld maar een halfuurtje in beslag neemt.

Een professionele reparatiespecialist voor alle mogelijke devices

PDArepair is een allround bedrijf. Je kunt bij ons aankloppen met je:

Het initiatief werd zo’n 20 jaar geleden genomen door Harry Blom. Vanuit huis verkocht en repareerde hij IPAQ’s. Inmiddels heeft dit familiebedrijf 20 mensen in dienst en worden klanten in de wijde omgeving van Breda bediend.

Betrouwbare telefoonscherm reparatie Breda

Als jij het scherm van je smartphone of je tablet laat herstellen bij PDArepair weet je zeker dat het goed gebeurd. We werken snel en netjes. Zit je met een technisch probleem, ook dan helpen we je. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, wordt het apparaat helemaal onderzocht. Alle functionaliteiten worden uitgebreid getest om te achterhalen waar de fout zit. Voor deze check hoef je niet te betalen. Dit hoort bij de dienstverlening die PDArepair biedt. Is duidelijk waar het mankement uit bestaat, dan gaan we direct aan de slag. Als er parts vervangen moeten worden, gebruiken we originele onderdelen om jouw device weer optimaal werkend te krijgen.

Ingewikkelde reparaties aan het moederboard

Als het om moederboardreparaties gaat waar soldeerervaring bij komt kijken, zijn er niet zoveel adressen in Nederland. PDArepair is een van de weinige experts. Het opsporen van het defect, het reballen en eventueel vervangen van de kleine chips en SMD-componenten vereist deskundigheid en punctualiteit die het PDArepair-team in huis heeft. Met het blote oog zijn dit soort reparaties überhaupt niet uit te voeren. Er zijn speciale gereedschappen en tools voor nodig. Ook collega-reparateurs doen regelmatig een beroep op de vakkundigheid van PDArepair.

Uitstekende garantievoorwaarden bij PDArepair

We hebben inmiddels veel ervaring met het vervangen van beeldschermen van alle mogelijke merken en modellen. Onze planning is flexibel en we werken snel. Dit betekent dat jij niet lang zonder je apparaat hoeft te doen. Binnen no time kun je weer appen, gamen, Instagrammen, shoppen en bellen. Veel van onze klanten wachten onder het genot van een kopje koffie of thee tot het nieuwe scherm erop zit. Op alle reparaties die we uitvoeren, geven we 12 maanden garantie. Loop je in die periode toch weer tegen een probleem aan dat je niet had kunnen voorkomen? Je kunt kosteloos weer bij ons aankloppen.

Kies voor duurzaamheid, kies voor scherm reparatie Breda

Misschien denk je dat repareren niet meer van deze tijd is, maar het tegendeel is waar. De wereldwijde afvalberg aan elektronica (pc’s, televisies, huishoudelijke apparaten en mobieltjes) groeit en groeit. Het bewustzijn dat we hier iets tegen kunnen en moeten doen, neemt toe. De bijdrage die jij kunt leveren aan een schoner milieu en een veiliger leefomgeving ligt dichterbij dan je denkt. Als jij het scherm van je telefoon laat repareren in plaats van direct een nieuw mobieltje te kopen, zet je een concrete stap tegen verdere vervuiling en verspilling.

Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl. Tijdens kantoortijden kun je live met ons chatten.

Heb jij een maatwerk reperatie nodig?

Vraag onze experts voor jouw reperatie mogelijkheden bij ons.