PDArepair

Oeioei, telefoon reparatie in de buurt van Breda nodig? Laat die kapotte telefoon je dag niet verpesten! PDArepair in Breda staat voor je klaar om jouw telefoon te repareren. Of je nu helemaal gek bent van social media, de nieuwste games speelt of cruciale zaken regelt voor je werk, wij begrijpen hoe belangrijk jouw telefoon voor je is. Onze deskundigen helpen je graag bij reparaties of herstelwerkzaamheid, of het nu gaat om een gebarsten scherm, een slechte batterij of een ander probleem.

Telefoon repareren in Breda

 

Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare partij voor je telefoonreparatie in Breda? Bij PDArepair denken we graag met je mee. Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring in het repareren van telefoons van alle modellen en merken. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een slechte batterij of andere problemen, neem contact met ons op of kom langs zonder afspraak.

Veel voorkomende reparatie:

  • Plaatsen van een nieuwe accu
  • Het herstellen van de oplaadingang
  • Een kapot telefoonscherm vervangen
  • Nieuwe volumeknopjes plaatsen
  • Waterschade herstellen

Telefoon repareren binnen 30 minuten

Jij wilt niet lang zonder telefoon en dat begrijpen wij. Meestal is het defect binnen 30 minuten verholpen en kun je bij ons wachten op de reparatie. Vind je het fijner om je telefoon op te sturen omdat je bijvoorbeeld niet in de buurt van Breda woont? Dan kun je je telefoon naar ons postadres sturen. Let erop dat je je eigen adres en het probleem van je telefoon vermeldt, zodat wij aan de slag kunnen voor je.

Onderdelen van erkende kwaliteit

Veel onderdelen van je telefoon zijn direct verkrijgbaar van hetzelfde merk. Heb je een Apple accu? Dan plaatsen wij een nieuwe Apple accu als blijkt dat de oude niet te repareren is. De onderdelen zijn vaak klein en kwetsbaar. Daarom werken onze technici alleen met onderdelen van erkende kwaliteit.
https://www.traditionrolex.com/11
Telefoons repareren is onze specialiteit. Of je nu een iPhone, Samsung, Huawei, of een ander merk telefoon wilt laten repareren, onze technici hebben ervaring met ieder type toestel en weten het probleem snel en efficiënt op te lossen. We begrijpen dat je telefoon een essentieel onderdeel van jouw dagelijks leven is en daarom bieden wij een snelle reparatieservice om jouw telefoon weer in topconditie te krijgen.

Je telefoon repareren als verantwoorde keuze

De stapels afval vol plastic en waardevolle chips zijn een doorn in het oog. Daarom moedigen wij jou aan om je telefoon te laten repareren in plaats van een nieuwe telefoon aan te schaffen. Vaak zijn de meeste onderdelen van je telefoon nog in goede staat en hoeft er maar 1 onderdeel vervangen te worden. Als bij ons in Breda blijkt dat je telefoon repareren geen zin meer heeft, kijken we graag samen met jou naar een refurbished telefoon. Deze tweedehands telefoons werken als nieuwe telefoons en hier krijg je een jaar garantie op.

Kom langs voor telefoonreparatie in Breda

Merk je dat jouw telefoon niet goed meer functioneert? Kom bij ons langs in Breda en onze experts kijken graag met je mee. Vaak kunnen wij binnen 30 minuten je telefoon repareren. Wil je van te voren weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via info@pdarepair.nl of 076-5339303.

Stel je vraag of maak een afspraak