Telefoon reparatie achterkant

iPhone / telefoon reparatie achterkant

Heb je per ongeluk je telefoon laten vallen en is de achterkant beschadigd? Smartphones zijn vaak erg breekbaar. Zeker als je geen beschermhoesje gebruikt. Als de achterzijde van je telefoon stuk is kan het zo zijn dat je telefoon door de val niet goed meer functioneert. Dan is het verstandig om een telefoon reparatie aan de achterkant te laten uitvoeren. De experts van PDArepair helpen je graag.

Camera problemen?

Door de val van je telefoon kan ook schade ontstaan aan bijvoorbeeld de camera. Wanneer je bij PDArepair in Breda langskomt wordt er nauwkeurig bekeken wat er mankeert aan je telefoon en welke reparaties we voor je kunnen uitvoeren. We bekijken we of alleen de achterkant van je telefoon stuk is of dat er nog meer aan de hand is.

iPhone reparatie achterkant of vervangen

Heb je een iPhone en zit er een barst in de achterkant? Dan is het verstandig om deze snel te laten repareren. Omdat als je hier niks aan laat doen dit risico’s voor je iPhone kan hebben. Door de barst heb je meer kans dat stof of water jouw device binnen dringt. Door kleine openingen kan stof of water binnen komen en onderdelen aantasten. Kort samengevat: je hebt meer kans op waterschade en stof in je iPhone.

Naast telefoon reparatie aan de achterkant, kun je voor meer zaken bij ons terecht, bijvoorbeeld:

Snelle telefoon reparatie achterkant

iphone reparatie Breda

Het vervangen van de backcover van je telefoon duurt een werkdag. Door de snelle service ben je jouw telefoon niet lang kwijt en kun je hem snel weer als vanouds gebruiken. Bij alle reparaties streven we naar perfectie en garanderen we dat de telefoon optimaal hersteld wordt.

Kwaliteit & vakmanschap

PDArepair is een echt familiebedrijf met inmiddels 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Daarom kun je je telefoon problemen met een gerust hart door ons laten oplossen. Ook hebben we soldeer specialisten in huis en zijn moederbord reparaties geen probleem.

Tips om beschadiging van je telefoon tegen te gaan:

  • Koop een beschermhoesje.
  • Stop je telefoon niet in je achterzak.
  • Zorg ervoor dat je telefoon niet in de buurt van water of andere vloeistoffen komt.
  • Leg je telefoon niet op te warme of te koude plekken.
  • Laat je telefoon niet te lang aan staan.

 

Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl.