Telefoon camera defect

Camera iPhone werkt niet

Wil je mooie plaatjes schieten maar je iPhone camera werkt niet? Dat is een vervelende situatie. Je camera wil je altijd kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij een uitstapje met vrienden of voor het maken van een leuke selfie. Gelukkig kun je voor snelle en vakkundige smartphone reparaties terecht bij PDArepair in Breda. We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Kort onderzoek

Je iPhone camera werkt niet. Dit kan door diverse oorzaken komen. Je camera kan beschadigen doordat deze gevallen is. Een andere mogelijkheid is dat je iPhone nat is geworden en daardoor niet meer werkt. Wanneer je jouw smartphone bij ons langsbrengt, bekijken onze specialisten wat er mankeert aan je iPhone en of er mogelijk nog andere reparaties uitgevoerd moeten worden. Na dit korte onderzoek krijg je te horen wat er gerepareerd moet worden. Ook krijg je een prijsopgave zodat je weet wat de kosten zullen zijn.
iphone reparatie Breda

iPhone camera werkt niet - veel voorkomende mankementen

Er kunnen diverse mankementen voorkomen aan je camera, zoals;
  • De camera maakt geen foto’s meer.
  • De camera stelt niet scherp waardoor je wazige foto’s krijgt.
  • De camera toont een zwart beeld.
  • Het glas van de camera is gebroken.

Snelle reparatietijd

Je iPhone camera werkt niet. Dan wil je deze het liefst zo snel mogelijk laten repareren. Bij PDArepair is dit geen probleem. De gemiddelde reparatietijd is 30 minuten. Mocht er meer aan de hand zijn dan kan het iets langer duren. Hierover word je altijd door onze medewerkers ingelicht.

Kwalitatieve reparaties

PDArepair heeft inmiddels 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones en onze medewerkers hebben al veel reparaties uitgevoerd. Daarom kun je jouw smartphone met een gerust hart door ons laten repareren. Voor het vakkundig uitvoeren van reparaties gebruiken we alleen originele onderdelen. Wat beter is voor het behoud van je toestel. Op de reparatie krijg je 12 maanden garantie. Dus mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan, dan kun je terugkomen bij PDArepair en zorgen we dat het opgelost wordt.

Kosten voor camera reparatie

De kosten voor het repareren van een camera van een smartphone kunnen variëren. De kosten worden bepaald door het merk en type smartphone en ook de oorzaak van een kapotte camera speelt hierbij een rol. Je kunt per merk en type bekijken wat de kosten zullen zijn. Mocht jouw type niet op de website staan, dan kun je altijd contact opnemen met PDArepair om na te vragen of ze jouw type smartphone kunnen repareren.


Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl.