Smartphone reparatie

Een groot deel van ons leven speelt zich tegenwoordig online af. We bellen via wifi, volgen het nieuws middels een app en werken in the cloud. Heel wat uren per dag zitten we achter onze schermen. Veel en vaak ‘op je telefoon zitten’ maakt het apparaat kwetsbaar voor beschadigingen en storingen. Heb jij te maken met een haperende iPhone of zit er een barst in het scherm van je Samsung? Voor smartphone reparatie kom langs bij PDArepair in Breda! Dé expert op het gebied van reparatie- en herstelwerkzaamheden aan mobieltjes.

Vakkundige telefoon reparatie Breda en omstreken

Voorbeelden van reparaties die je met een gerust hart aan het PDArepair-team kunt overlaten zijn:

  • vervangen van een gebroken scherm;
  • vervangen van een accu;
  • plaatsen van nieuwe volumeknopjes;
  • herstellen van een defecte oplaadingang.

Moderne smartphones bestaan uit kleine, kwetsbare componenten. Het komt in ons werk dus aan op precisie. We gebruiken professioneel gereedschap. Vervangende parts zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij voorkeur onderdelen die door Apple, Samsung en andere merken zelf geleverd worden.

De afgelopen jaren hebben we eindeloos veel apparaten succesvol hersteld. Lang hoeft een mobiel reparatie Breda dan ook niet te duren; je kunt gewoon wachten tot we klaar zijn. Is er iets aan de hand met de software? Dan is de duur van de reparatiewerkzaamheden iets moeilijker in te schatten. Het kan zijn dat we je vragen de phone bij ons achter te laten. We gaan direct op zoek naar de achterliggende oorzaak, lossen het probleem op en bellen je zodra alles weer werkt zoals het moet werken. Woon je niet in de buurt? Opsturen van je mobiel kan ook!

Je mobiel laten repareren is een verantwoorde keuze

Dat we in een wegwerpmaatschappij leven is duidelijk. Toch is er een kentering gaande. Overheden, bedrijven en particulieren: we willen allemaal ons steentje bijdragen aan een schonere en veiligere wereld. PDArepair maakt zich met name hard voor het verkleinen van de afvalproductie. Door devices te repareren, belanden deze niet in het milieu met alle schadelijke gevolgen van dien. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat een telefoon reparatie Breda niet mogelijk is, omdat er te veel onderdelen beschadigd zijn. In dat geval is PDArepair je graag van dienst met een opgeknapte telefoon. Deze zogenoemde refurbished smartphones zien er uit als nieuw en functioneren voor de volle 100%.

PDArepair biedt meer dan smartphone reparatie Breda

Ruim vijftien jaar geleden begonnen we met het verkopen en repareren van IPAQ’s. Deze verdwenen uit beeld en daarvoor zijn laptops, mobiele telefoons en tablets in de plaats gekomen. Tegenwoordig kun je bij PDArepair terecht met ieder modern apparaat. Heb jij een Microsoft Surface RT, OnePlus 3, Huawei Ascend P30 Lite, Samsung Galaxy Tab A of Apple MacBook? Wij kunnen het scherm vernieuwen, een waterschade probleem oplossen, de kapotte achterkant vervangen en zorgen voor een nieuwe cameralens.

Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl. Tijdens kantoortijden kun je live met ons chatten. En speciaal voor onze fans: volg ons op Facebook en Twitter.