Smartphone reparatie

Ben jij in het bezit van een smartphone? Nog geen 10 jaar geleden was het antwoord op deze vraag voor de meeste mensen ‘Nee’. Inmiddels zijn smartphones bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna iedereen is in het bezit van een smartphone en niemand kan en wil nog zonder. Als je op straat om je heen kijkt zie je dat bijna iedereen een telefoon in zijn of haar hand heeft. Maar het wordt steeds erger.. mensen gebruiken hun telefoon in het verkeer en nemen zelfs hun telefoon mee naar de wc en in de douche. De smartphone wordt dan ook al lang niet meer alleen gebruikt om te bellen en te sms’en maar wordt ook gebruikt voor de mail, social media, bankieren en zelfs als fotocamera. Niet alleen is de smartphone de laatste jaren steeds belangrijker worden voor het onderhouden van sociale contacten, ook in de werksfeer is de smartphone tegenwoordig onmisbaar.

En natuurlijk gaan deze smartphones regelmatig kapot.. je laat hem uit je handen vallen, er valt per ongeluk een glas drinken over je telefoon of je smartphone vertoont spontaan rare kuren.. in dit soort gevallen ben je bij ons altijd op het juiste adres. Want wij bij Q-Repair weten met elke reparatie raad. Wij zijn namelijk niet alleen goed in vervangen van onderdelen zoals schermen, laadconnectors, speakers, batterijen enzovoort. Wij zijn daarnaast ook als een van de weinigen in de Benelux gespecialiseerd in moederbord reparaties.

Door onze jarenlange ervaring en onze deskundige monteurs kunt u voor iedere reparatie aan uw smartphone bij Q-Repair terecht, ongeacht het merk. U bent altijd welkom in een van onze winkels, waar een van onze specialisten u te woord staat en gezamenlijk met u de klacht bespreekt. Hij zal per direct beoordelen of u op de reparatie kunt wachten of dat uw toestel iets langer onderzocht dient te worden. Q-Repair staat niet alleen bekend om haar goede kwaliteit reparaties, maar ook om haar snelheid, deskundigheid op het gebied van moederbord reparatie én om haar vriendelijke en behulpzame personeel.