Samsung Galaxy S9
De Samsung Galaxy S9 is een high end smartphone die veel aspecten verbetert op de Samsung Galaxy S8. De Samsung Galaxy S9 heeft 1 achter camera in plaats van 2, maar de camera is een 12 megapixel camera waardoor je scherpe foto’s kan maken. De S9 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, lila paars, blauw en goud en heeft een infinity display. De Samsung Galaxy S9 is een erg mooi toestel met een strak design.

Reparatie nodig? Wij repareren uw toestel snel en voordelig

Samsung levert goede kwaliteit bij elk toestel. Toch kunnen er altijd onverhoopt onderdelen van het toestel kapot gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een defect aan de accu, batterij of oplaad ingang. Heeft uw toestel een reparatie nodig? PDArepair biedt uitstekende kwaliteit en gaat zeer professioneel te werk. Uw toestel is weer als nieuw na een reparatie bij PDArepair!

Wij werken met originele Samsung onderdelen

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S9 gebroken of gebarsten door bijvoorbeeld een val? Onze specialisten van PDArepair kunnen met snelle service naar het probleem kijken, u adviseren en wellicht met spoed de reparatie verrichten. Wij zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S9 op de juiste manier en met originele Samsung onderdelen gemaakt wordt.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 209,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Oplaad ingang defect

€ 79,00