Samsung Galaxy S7 edge

Telefoon kapot? Kom langs voor een Samsung Galaxy S7 edge reparatie

Door de jaren heen heeft telefoongigant Samsung tientallen kwalitatief hoogwaardige smartphones ontwikkeld. Ook de Samsung Galaxy S7 heeft een goede reputatie en dit is niet voor niets, want het gaat om een telefoon van hoge kwaliteit. Dat de Samsung Galaxy S7 edge van hoge kwaliteit is, wil echter niet zeggen dat de telefoon onverwoestbaar is. Door slijtage, een val, een harde stoot of andere soft- of hardware problemen kan deze telefoon namelijk wel kapot gaan.

Zit u met een kapotte Samsung Galaxy S7 edge? Dan kan PDArepair u helpen. De Samsung experts van PDArepair kunnen alle defecten aan de Samsung Galaxy S7 edge verhelpen, zodat u na de Samsung reparatie weer een goed werkende telefoon mee naar huis kunt nemen.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Oplaad ingang defect

€ 119,00

Batterij / accu defect

€ 69,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 259,00

Camera (Flitser) defect

€ 79,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Camera lens defect

€ 49,00

De voordelen van een Samsung reparatie bij PDArepair

PDArepair repareert jaarlijks honderden Samsung telefoons en dit is niet voor niets. Laat u uw telefoon door onze experts onder handen nemen, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen. Ten eerste werken wij indien beschikbaar met de originele onderdelen van Samsung, die het bedrijf zelf ook gebruikt bij het produceren van de Samsung Galaxy S7 edge. Daarnaast werken wij altijd met de beste gereedschappen en hulpmiddelen om de hoogwaardige onderdelen op de juiste manier in uw telefoon te verwerken.

Ook profiteert u bij PDArepair van aantrekkelijke reparatie tarieven, voor alle soorten reparaties. Laat u uw telefoon door onze experts onderzoeken en vervolgens ook repareren, dan hoeft u geen onderzoekskosten te betalen. Dit betekent dat u uw telefoon weer optimaal kunt laten functioneren, zonder hier veel geld voor te betalen.

Tot slot wordt uw telefoon altijd snel gerepareerd. Brengt u uw kapotte telefoon naar een van onze winkels, dan kunt u het gerepareerde toestel altijd binnen 30 minuten weer mee naar huis nemen. Dit betekent dat u uw telefoon niet hoeft te missen en geen vervangend toestel nodig heeft, maar het toestel dezelfde dag nog kunt gebruiken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over de reparaties die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij staan voor u klaar.