Samsung Galaxy S23

Vakkundige reparatie
van je Samsung S23

Is je Samsung S23 stuk? Dan is het verstandig om je smartphone te laten repareren bij PDArepair in Breda. Dit familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring opgebouwd met de reparatie van mobiele telefoons. Daarom kun je ervan uit gaan dat je smartphone vakkundig gerepareerd wordt door onze specialisten. Wanneer er Samsung onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken we alleen originele Samsung onderdelen. De meeste onderdelen hebben we op voorraad, maar om er zeker van te zijn kun je het beste vooraf even contact met ons opnemen.

Snelle reparaties

Wanneer je je smartphone bij ons langsbrengt kan deze in gemiddeld 30 minuten gerepareerd worden. Daarom is het zeker mogelijk om in ons Repair Center te wachten met een kopje koffie tot de reparatie is uitgevoerd.
Mocht je telefoon waterschade hebben opgelopen dan duurt een waterschade behandeling 1 tot 3 werkdagen. Op een uitgevoerde reparatie krijg je 12 maanden garantie. Hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd.

Smartphone reparaties

Per model kun je zien welke reparaties we voor je kunnen uitvoeren. Hieronder een opsomming van veel voorkomende reparaties:

·        Accu telefoon vervangen

·        Scherm reparatie

·        Waterschade herstellen

·        Beschadiging achterkant herstellen

·        Repareren van de defecte oplaadingang

We hebben een aantal merken gekozen waar we in ons hebben gespecialiseerd. Dit zijn de merken Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast smartphone reparaties kun je bij ons ook langskomen voor reparaties aan je tablet, laptop en pc.

Vergoeding verzekering

Als je Samsung S23 gestolen is of schade heeft opgelopen is het wel zo prettig als je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien. Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten en je smartphone wordt gestolen wordt dit door deze verzekering vergoed. Wanneer je schade aan je smartphone hebt, is het afhankelijk van de inboedelverzekering of je hier een vergoeding voor krijgt. Wel hebben veel verzekeringen een complete dekking en krijg je een vergoeding als je in huis je smartphone op de grond laat vallen.

De Samsung Galaxy S23 is de nieuwste toevoeging aan de S-reeks van Samsung. 

Dit vlaggenschip draait op het geavanceerde Android 14-besturingssysteem, samen met Samsung’s ultramoderne One UI-interface. Het indrukwekkende 6.9″ QHD+ Dynamic AMOLED 3X-scherm zorgt voor een levendige kijkervaring, terwijl de selfiecamera is uitgerust met een 48-megapixelsensor voor haarscherpe zelfportretten. Het quad-camerasysteem aan de achterkant biedt een opmerkelijke 128-megapixelsensor als hoofdcamera en ondersteunt verschillende geavanceerde fotografie- en videofuncties, waaronder 16K video-opname.

Wat betreft het werkgeheugen, kun je bij de Galaxy S23  kiezen tussen 16GB of zelfs 24GB in bepaalde configuraties. De opslagruimte varieert van 256GB, 512GB tot maar liefst 2TB, afhankelijk van het model dat je kiest. Net als zijn voorgangers heeft de S23 Ultra een gebogen ‘Edge’ scherm voor een meeslepende kijkervaring.

Qua ontwerp is de achterkant van de Samsung Galaxy S23 vervaardigd uit hoogwaardig glas en een robuust metalen frame, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Een opmerkelijk kenmerk van de Ultra-variant is de ondersteuning voor de S-Pen, waarmee je nog productiever kunt zijn. De Galaxy S23 behoudt ook de IP68-certificering, waardoor de telefoon stof- en waterbestendig is.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 239,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij

€ 89,00

Oplaad punt

€ 89,00