Samsung Galaxy S22 Ultra

Vakkundige reparatie
van je Samsung S22 Ultra

Is je Samsung S22 Ultra stuk? Dan is het verstandig om je smartphone te laten repareren bij PDArepair in Breda. Dit familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring opgebouwd met de reparatie van mobiele telefoons. Daarom kun je ervan uit gaan dat je smartphone vakkundig gerepareerd wordt door onze specialisten. Wanneer er Samsung onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken we alleen originele Samsung onderdelen. De meeste onderdelen hebben we op voorraad, maar om er zeker van te zijn kun je het beste vooraf even contact met ons opnemen.

Snelle reparaties

Wanneer je je smartphone bij ons langsbrengt kan deze in gemiddeld 30 minuten gerepareerd worden. Daarom is het zeker mogelijk om in ons Repair Center te wachten met een kopje koffie tot de reparatie is uitgevoerd.
Mocht je telefoon waterschade hebben opgelopen dan duurt een waterschade behandeling 1 tot 3 werkdagen. Op een uitgevoerde reparatie krijg je 12 maanden garantie. Hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd.

Smartphone reparaties

Per model kun je zien welke reparaties we voor je kunnen uitvoeren. Hieronder een opsomming van veel voorkomende reparaties:

·        Accu telefoon vervangen

·        Scherm reparatie

·        Waterschade herstellen

·        Beschadiging achterkant herstellen

·        Repareren van de defecte oplaadingang

We hebben een aantal merken gekozen waar we in ons hebben gespecialiseerd. Dit zijn de merken Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast smartphone reparaties kun je bij ons ook langskomen voor reparaties aan je tablet, laptop en pc.

Vergoeding verzekering

Als je Samsung S22 Ultra gestolen is of schade heeft opgelopen is het wel zo prettig als je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien. Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten en je smartphone wordt gestolen wordt dit door deze verzekering vergoed. Wanneer je schade aan je smartphone hebt, is het afhankelijk van de inboedelverzekering of je hier een vergoeding voor krijgt. Wel hebben veel verzekeringen een complete dekking en krijg je een vergoeding als je in huis je smartphone op de grond laat vallen.

Samsung Galaxy S22 Ultra, de crème de la crème van Samsung’s S-reeks 

De Samsung Galaxy S22 Ultra draait op het Android 13-besturingssysteem, samen met Samsung’s nieuwste One UI-interface. Dit topmodel heeft een indrukwekkend 6.8″ QHD+ Dynamic AMOLED 2X-scherm, een 40-megapixel selfiecamera en een krachtig quad-camera systeem met 108 megapixels als hoofdsensor. Daarnaast kan de S22 Ultra wellicht ondersteuning bieden voor meer geavanceerde fotografie- en videofuncties, zoals 8K video-opname.

De Galaxy S22 Ultra is voorzien van een verhoogd werkgeheugen van 12GB of zelfs 16GB in bepaalde configuraties. Je kunt kiezen voor opslagruimte van 128GB, 256GB, 512GB of zelfs 1TB, afhankelijk van het model. De S22 Ultra zal waarschijnlijk een gebogen ‘Edge’ scherm bevatten voor een meer meeslepende kijkervaring, net zoals de S22 Plus.

De achterkant van de Samsung Galaxy S22 Ultra is gemaakt van hoogwaardig glas en metaal, wat een nog luxere uitstraling geeft dan het Plus-model. Uniek voor de Ultra-variant, kan dit model ook ondersteuning bieden voor de S-Pen, wat extra productiviteitsmogelijkheden biedt. Net als de andere S22-modellen is dit model uitgerust met een verbeterde Face Unlock en een vingerafdrukscanner onder het scherm. De Galaxy S22 Ultra behoudt de IP68-certificering, wat betekent dat de telefoon stof- en waterdicht is.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 379,00

Achterkant beschadigd

€ 109,00

Batterij

€ 89,00

Oplaad punt

€ 99,00