Samsung Galaxy S22 Plus

Vakkundige reparatie
van je Samsung S22 Plus

Is je Samsung S22 Plus stuk? Dan is het verstandig om je smartphone te laten repareren bij PDArepair in Breda. Dit familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring opgebouwd met de reparatie van mobiele telefoons. Daarom kun je ervan uit gaan dat je smartphone vakkundig gerepareerd wordt door onze specialisten. Wanneer er Samsung onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken we alleen originele Samsung onderdelen. De meeste onderdelen hebben we op voorraad, maar om er zeker van te zijn kun je het beste vooraf even contact met ons opnemen.

Snelle reparaties

Wanneer je je smartphone bij ons langsbrengt kan deze in gemiddeld 30 minuten gerepareerd worden. Daarom is het zeker mogelijk om in ons Repair Center te wachten met een kopje koffie tot de reparatie is uitgevoerd.
Mocht je telefoon waterschade hebben opgelopen dan duurt een waterschade behandeling 1 tot 3 werkdagen. Op een uitgevoerde reparatie krijg je 12 maanden garantie. Hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd.

Smartphone reparaties

Per model kun je zien welke reparaties we voor je kunnen uitvoeren. Hieronder een opsomming van veel voorkomende reparaties:

·        Accu telefoon vervangen

·        Scherm reparatie

·        Waterschade herstellen

·        Beschadiging achterkant herstellen

·        Repareren van de defecte oplaadingang

We hebben een aantal merken gekozen waar we in ons hebben gespecialiseerd. Dit zijn de merken Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast smartphone reparaties kun je bij ons ook langskomen voor reparaties aan je tablet, laptop en pc.

Vergoeding verzekering

Als je Samsung S22 gestolen is of schade heeft opgelopen is het wel zo prettig als je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien. Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten en je smartphone wordt gestolen wordt dit door deze verzekering vergoed. Wanneer je schade aan je smartphone hebt, is het afhankelijk van de inboedelverzekering of je hier een vergoeding voor krijgt. Wel hebben veel verzekeringen een complete dekking en krijg je een vergoeding als je in huis je smartphone op de grond laat vallen.

Samsung Galaxy S22 Plus, met meer geavanceerde kenmerken dan zijn voorganger 

De Samsung Galaxy S22 Plus maakt gebruik van het Android 13-besturingssysteem, in combinatie met de nieuwste One UI-interface. Dit model heeft een groter 6,7” QHD+ Dynamic AMOLED 2X-scherm, een 40 megapixel selfiecamera en een krachtiger 108 megapixel triple-camera systeem met betere nacht- en zoommogelijkheden.

De Samsung S22 Plus beschikt over een uitgebreid werkgeheugen van 12GB en je kunt kiezen uit een opslaggeheugen van 128GB, 256GB of 512GB, waarbij sommige modellen ook ondersteuning bieden voor uitbreiding via microSD. In tegenstelling tot de basis S22, gebruikt de S22 Plus een gebogen ‘Edge’ scherm voor een meeslependere kijkervaring.

De achterzijde van de Samsung Galaxy S22 Plus is gemaakt van een premium glas en metaalcombinatie, wat een meer luxueuze uitstraling geeft dan het basismodel. Net als de S22, is dit model uitgerust met een verbeterde Face Unlock en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Daarnaast blijft de Galaxy S22 Plus IP68-gecertificeerd, wat betekent dat de telefoon stof- en waterdicht is.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 239,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij

€ 89,00

Oplaad punt

€ 89,00