Samsung Galaxy S21 Ultra

Je Samsung S21 Ultra laten maken

Is je Samsung S21 Ultra toe aan reparatie? Dan wil je deze vast zo snel mogelijk gerepareerd hebben zodat je er weer alles mee kunt doen wat je gewend was. De medewerkers van PDArepair hebben 20 jaar ervaring met het repareren van telefoons. Dus is je telefoon bij ons in goede handen. Als er onderdelen vervangen moeten worden dan gebruiken we hier originele onderdelen voor en op je reparatie krijg je 12 maanden garantie. Heb je in deze periode toch nog een probleem dat niet voorkomen had kunnen worden? Dan kun je dit kosteloos door ons laten repareren.

Reparaties die we uitvoeren

Zit er een barst in je scherm? Scherm reparatie is een van de reparaties die we voor je uit kunnen voeren. Ook kunnen we de achterkant van je telefoon repareren, de accu van je telefoon vervangen, of het oplaadpunt repareren. Voor de meest voorkomende defecten hebben we onderdelen meestal op voorraad. Maar je kunt voor de zekerheid altijd van te voren contact met ons opnemen. Ook als je niet precies weet wat er mankeert aan je telefoon.

Merken en devices

PDArepair repareert de volgende merken: Samsung, Apple, Huawei, OnePlus+, Microsoft en Sony. Naast smartphones kun je ook je tablet, laptop en pc door ons laten repareren. Ook hebben wij ervaring met het reparaties aan het moederbord. Voor de smartphones en tablets repareren wij vooral de hardware, maar ook voor problemen met software kun je bij ons terecht.

Kom langs of stuur je toestel op

Kom langs bij onze Repair Center in Breda. Een afspraak maken is niet nodig. De meeste reparaties kunnen in gemiddeld een half uur uitgevoerd worden. Dus in veel gevallen kun je in onze winkel op je reparatie wachten onder het genot van kopje koffie. Mocht je niet langs kunnen komen dan is het ook mogelijk om je telefoon naar ons op te sturen. Je toestel kan je dan het beste verzekerd naar ons toesturen naar het volgende adres:

PDArepair
Neerloopweg 17
4814RS Breda

Je Samsung S21 Ultra laten repareren een duurzame keuze

Als je Samsung S21 Ultra niet goed meer werkt, is deze vaak nog te repareren. Dit is meestal minder kostbaar dan een nieuwe telefoon aanschaffen. Daarnaast is het ook beter voor het milieu. Omdat je telefoon nu niet op de afvalberg komt. Zo draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 329,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij

€ 79,00

Oplaad punt

€ 89,00