Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung S21 Plus laten repareren

Moet je Samsung S21 Plus gerepareerd worden en woon je in de omgeving van Breda? Kom dan langs bij PDArepair in Breda. Onze experts repareren je telefoon snel en vakkundig. Ons Repair Center is geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Je reparatie is in veel gevallen in 30 minuten gerepareerd. Daarom kun je in de winkel, onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot de reparatie is uitgevoerd. Wanneer je je telefoon bij ons binnenbrengt, gaan we eerst onderzoeken wat er gerepareerd moet worden. Vervolgens geven je uitleg welke reparatie er nodig is. Ook krijg je een prijsopgave, zodat je weet hoeveel je kwijt bent.

Batterij/accu vervangen

Doordat we steeds langer op onze telefoon zitten, kan dit effect op de batterij hebben. Een batterij gaat zo’n 2 jaar mee. Hierna wordt het laadvermogen snel minder. Je zult dan merken dat je je telefoon vaker moet opladen of je toestel kan ineens uitvallen. Als je verder nog blij bent met je telefoon kun je de batterij bij PDArepair laten vervangen. Omdat de accu niet zo eenvoudig uit je telefoon te halen is, kun je dit het beste door een reparateur laten uitvoeren. We beschikken over een ruime voorraad aan batterijen voor diverse merken en gebruiken onderdelen die bestemd zijn voor het merk van je telefoon.

Reparatie oplaadingang

Laad je toestel niet meer op? Als deze oplaadpoort los zit of stuk is kun je jouw toestel niet meer opladen. Of herkent je computer je mobiel niet? Dan kan het zijn dat de oplaad ingang (ook wel connector genoemd) van je telefoon vervangen moet worden.

Samsung S21 Plus reparaties

Reparaties die we voor de Samsung S21 Plus kunnen uitvoeren:


Is er een ander onderdeel van je telefoon kapot of weet je niet wat er stuk is? Neem dan contact op met PDArepair.

De snelle Samsung S21 Plus

De Samsung Galaxy S21 Plus is uitgebracht in 2021. Het is de opvolger van de Samsung S20 Plus. De Samsung S21 Plus is uitgerust met een 6,7 inch full-hd scherm. Deze telefoon draait op een Exynos 2100 processor die een stuk sneller is als de S20. Het werkgeheugen van de S21 Plus is 8 GB. Deze telefoon heeft een opslaggeheugen van 128 GB. Daarnaast kun je draadloos opladen en via usb-c kun je snel laden. De Samsung S21 Plus heeft 3 lenzen aan de achterzijde met 12, 12 en 64 megapixel en aan de voorzijde een selfiecamera met 10 megapixel.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 269,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij

€ 79,00

Oplaad punt

€ 89,00