Samsung Galaxy S20 Plus

Is je Samsung S20 Plus toe aan reparatie? Bij PDArepair kun je terecht voor scherm reparatie, herstellen van waterschade of de batterij vervangen van een telefoon.  Onze specialisten werken met originele Samsung onderdelen en zorgen ervoor dat jouw Samsung S20 Plus snel en vakkundig gerepareerd wordt. Zodat jij snel je toestel weer als vanouds kan gebruiken.

Uitstekende service

Omdat je het liefst je Samsung Galaxy S20 Plus zo snel mogelijk weer wilt gebruiken, zorgen wij voor een snelle service. In gemiddeld 30 minuten kan je toestel gerepareerd worden en kun je vaak wachten tot de reparatie is uitgevoerd.  Wij werken we altijd zonder afspraak, dus je kunt gewoon binnen lopen in onze winkel.

Opsturen voor reparatie, geen probleem!

Wanneer je het toestel langsbrengt bekijken we wat er gerepareerd moet worden en krijg je uitleg welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Op je reparatie krijg je 12 maanden garantie. Hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen dan is er ook de mogelijkheid je telefoon op te sturen. Het beste is om je toestel verzekerd naar ons op te sturen. Stuur je toestel naar het volgende adres:
PDArepair
Neerloopweg 17
4814RS Breda

Mocht je een offerte nodig hebben voor je verzekering dan is het wel gewenst om naar onze te winkel komen, zodat wij de schade van het toestel goed op papier kunnen uitschrijven. De kosten voor deze offerte bedragen € 29 euro maar worden verrekent als je over gaat tot reparatie.

Samsung S20 Plus, kleine krachtpatser

Naast de Samsung S20 is er ook een Samsung S20 Plus uitgebracht. De S20 Plus heeft een 6,7 inch quad hd scherm en is daarmee groter dan de S20. De snelheid en kracht van de S20 Plus en S20 zijn vergelijkbaar. De S20 Plus is voorzien van een Samsung Exynos 990 processor en 8 GB werkgeheugen.

De opstelling van de camera van de S20 Plus is wat uitvoeriger dan van de S20. De S20 Plus beschikt over 3 camera’s en een Time-of-Flight sensor die Samsung DepthVision noemt. Met deze sensor wordt de diepte gemeten. Wanneer je bijvoorbeeld portretfoto’s maakt, creëer je met deze sensor een mooier scherptediepte-resultaat dan met de S20. Daarnaast maakt deze sensor een 3D beeld. Waardoor je in de toekomst gebruik maakt van AI (artificial intelligence). Zo kijk je bijvoorbeeld via je smartphone hoe een bepaalde shirt of broek je staat.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 289,00

Camera

€ 89,00

Achterkant beschadigd

€ 69,00

Accu defect

€ 79,00

Oplaad punt

€ 89,00