Samsung Galaxy S20

Werkt je Samsung S20 niet meer goed? PDArepair repareert je toestel vakkundig.

De volgende reparaties kunnen we voor je uitvoeren:

Ons familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring opgebouwd met repareren van telefoons. Als er Samsung onderdelen vernieuwd moeten worden, vervangen we deze met originele Samsung onderdelen. Bij veel voorkomende defecten proberen we deze onderdelen ruim op voorraad te hebben. Dit kan voor sommige onderdelen niet het geval zijn. Neem daarom van te voren even contact met ons op. Dan zorgen onze experts ervoor dat jouw telefoon perfect gerepareerd wordt.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 279,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij

€ 79,00

Oplaad punt

€ 79,00

Snelle service

Bij PDArepair kun je rekenen op een snelle service. Je Samsung S20 wordt in gemiddeld 30 minuten op een vakkundige wijze gerepareerd. Je kunt vaak in de winkel wachten tot de reparatie is uitgevoerd. Bij het herstellen van waterschade hebben we iets langer de tijd nodig. De reparatietijd is dan 1 tot 3 werkdagen. Wanneer je bij ons langskomt bekijken we goed welke schade je telefoon heeft en krijg je uitleg over de reparatie die uitgevoerd moet worden. Daarna gaan we voor je aan het werk zodat je snel je telefoon weer kunt gebruiken.

Laten repareren, een slimme en verantwoorde keuze

Heb je een toestel dat niet goed meer werkt? Je kunt ervoor kiezen om je telefoon weg te doen en een nieuwe te kopen. Maar vaak is het zeker de moeite waard om je telefoon te laten repareren, zodat deze nog wat jaartjes mee kan. Dat scheelt je weer in de kosten en heeft ook nog eens een positief effect op het milieu. Het kan voorkomen dat er teveel onderdelen aan je telefoon beschadigd zijn. In dat geval hebben we diverse refurbished smartphones.

Samsung Galaxy S20, met verbeterde camera

In februari 2020 werd de Samsung de Galaxy S20 serie gepresenteerd. Samsung heeft met deze serie vooral aandacht besteed aan verbetering van de camera. De beeldsensoren zijn verbeterd waardoor de foto’s scherper zijn. Deze telefoons hebben een standaard-, groothoek- en telelens. Met de telelens kun je 3 keer inzoomen zonder dat je foto onscherp wordt. Met de Single Take functie kun je 14 foto’s en video’s tegelijkertijd maken met verschillende lenzen. De Samsung Galaxy S20 is voorzien van een 6,2 inch quad hd scherm. Dit scherm vernieuwt 120 maal per seconde, waardoor het scrollen en gamen er gelijkmatig uitziet.