Samsung Galaxy S10e
De Samsung Galaxy S10e is de budget versie van de s10 serie. Perfect voor mensen die een snelle en goede telefoon willen maar weinig willen betalen. De Samsung Galaxy S10e komt als budget telefoon toch nog met 128GB interne opslag. Een mooi toestel met goede specificaties voor een degelijke prijs. Dit toestel komt in 7 verschillende kleuren, u kunt kiezen uit een rood, geel, zilver, blauw, groen, zwart of wit toestel.

Schade of problemen met uw telefoon? Wij van PDArepair repareren dit graag.

Is uw Samsung Galaxy S10e beschadigd aan de achterkant of aan het scherm? PDArepair repareert dit met kwaliteit service. Wij van PDArepair repareren uw Samsung Galaxy S10e, tot het uiterste kleine detail. Van moederbord tot accu. Wij leveren professioneel werk en gebruiken originele onderdelen van Samsung. Na een reparatie bij PDArepair kunt u ervan uit gaan dat uw toestel weer functioneert als nieuw.

PDArepair biedt u kwaliteit en service

Als u een reparatiebedrijf zoekt waar u goede service krijgt dan bent u bij PDArepair aan het goede adres! Wij repareren uw Samsung Galaxy S10e met snelle service, zo zorgen we ervoor dat u uw Samsung Galaxy S10e niet mist. Wij als PDArepair zorgen er ook voor dat uw Samsung Galaxy S10e wordt gemaakt met originele onderdelen van Samsung.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 199,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Batterij

€ 79,00

Oplaad punt

€ 79,00