Samsung Galaxy S10 Plus
De Samsung Galaxy S10 Plus is de grote variant van de Samsung Galaxy S10. De Samsung Galaxy S10 Plus komt met een groter scherm en een grotere accu. De accu bevat namelijk een capaciteit van 4100mAh, en het toestel heeft een scherm van 6,4 inch. De Samsung S10 Plus is een van de beste toestellen, het is een krachtige en mooie telefoon. De Samsung Galaxy s10 Plus komt met een dubbele voorcamera, dit is er 1 meer dan bij de S10.

Een beschadigd of kapot toestel? U kunt hem bij PDArepair laten repareren.

Heeft u schade aan uw Samsung Galaxy S10 Plus? Bijvoorbeeld aan het scherm of interne schade? Dan kunt u deze laten repareren bij PDArepair. Wij geven een snelle service, super kwaliteit en werken met originele onderdelen van Samsung. Wij als PDArepair zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S10 Plus binnen no time weer in orde is, voor een marktconforme prijs. En u weer verder kan met uw dagelijkse ding.

De Super service van PDArepair

Met de reparateurs van PDArepair zorgen wij ervoor dat uw Samsung Galaxy S10 Plus snel en zorgvuldig wordt gerepareerd. Zodat u geen moment hoeft te twijfelen. Uw Samsung Galaxy S10 Plus kan altijd wel een keer kapot gaan, er kan bijvoorbeeld altijd een probleem ontstaan met de accu. Ook kan het toestel een intern probleem krijgen. Wij van PDArepair repareren dit naar uw wens. Zelfs waterschade kunnen wij onderzoeken en oplossen. Wij repareren uw toestel met originele onderdelen van Samsung, die speciaal bestemd zijn voor uw Samsung Galaxy S10 Plus. Wij geven altijd uitleg over wat er mis is met uw toestel en wat er kan verholpen worden. Ook geven wij o.a. een prijsopgave, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 289,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij defect

€ 79,00

Oplaad punt

€ 79,00