Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10 is een van de beste telefoons op de markt. De Galaxy S10 is voorzien van een AMOLED scherm. Het voordeel van dit scherm is dat het lang mee kan gaan. Het toestel heeft een glazen achterkant. Hierdoor is het toestel geschikt om andere toestellen mee op te laden. Ook kan er door de glazen achterkant contactloos mee betaald worden. Een mooi toestel dus met diverse mogelijkheden.

Schade aan uw telefoon? PDArepair zorgt dat uw toestel weer als nieuw wordt

Is van uw Samsung Galaxy S10 het scherm gebroken? Of heeft uw toestel waterschade opgelopen? Dan wilt u uw telefoon natuurlijk zo goed mogelijk gerepareerd hebben. Bij PDArepair doen wij er alles aan om uw telefoon op een perfecte manier te repareren. Wanneer er onderdelen van de telefoon vervangen moeten worden, zullen wij deze vervangen met originele Samsung onderdelen. Na een reparatie bij PDArepair is uw toestel weer als nieuw!

Snelle service bij PDArepair

De specialisten van PDArepair leveren een snelle service. We zullen er altijd voor zorgen dat u uw toestel zo snel mogelijk weer terug heeft. Ondanks dat de telefoons van Samsung zeer degelijk zijn, kan het gebeuren dat er een onderdeel van het toestel kapot gaat. Zo kan van een telefoon bijvoorbeeld de achterkant beschadigd raken, de accu kapot gaan of de ingang voor de oplader kapot zijn. Wij bekijken bij PDArepair wat precies de schade is aan uw toestel en geven uitleg over de benodigde reparatie. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag zodat u weer fijn van uw toestel gebruik kunt maken.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 289,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Batterij defect

€ 79,00

Oplaad punt defect

€ 79,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Waterschade

€ 39,00