Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975

Is je Samsung Note 10 Plus toe aan reparatie? Dan kun je bij ons terecht voor vakkundige en snelle reparaties. Heb je bijvoorbeeld een barst in je scherm? Onze experts kun je dan inschakelen voor scherm reparatie. Ook voor een batterij vervangen telefoon en oplaad ingang repareren kun je langs gaan voor hun deskundige hulp. Bij voorkeur repareren we jouw Samsung Note 10 Plus met originele Samsung onderdelen.

Telefoon met waterschade krijgt een aparte behandeling

Bij het herstellen van waterschade wordt het toestel ultrasoon gereinigd. Daarnaast wordt het moederbord grondig getest om te zien of er wellicht nog onderdelen vernieuwd moeten worden. Als dat het geval is dan ontvang je hier een prijsopgave van. Voor het herstellen van waterschade hebben we 1 tot 3 werkdagen nodig. 80% van toestellen met waterschade zijn te repareren.

Kom langs of stuur je telefoon op

Als je toestel gerepareerd moet worden kun je zonder afspraak gewoon bij ons in de winkel langskomen. In gemiddeld 30 minuten is je kunnen we je telefoon repareren. In de winkel kun je vaak wachten tot je telefoon gerepareerd is. Mocht je niet langs kunnen komen dan kun je je telefoon ook naar ons opsturen. Wanneer je je toestel naar ons opstuurt is het verstandig deze verzekerd naar ons toe te zenden.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 309,00

Batterij Defect

€ 79,00

Achterkant Defect

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Geef je telefoon een 2e leven

Als je telefoon stuk gaat kun je ervoor kiezen om een nieuwe telefoon te kopen. Maar vaak is het de moeite waard om je telefoon te laten repareren. Dit is een goedkopere oplossing dan de aanschaf van een nieuw model. Daarnaast het ook beter voor het milieu, omdat hierdoor minder afvalproductie ontstaat.

Samsung Note 10 Plus, met meer batterijcapaciteit

De aanschafprijs van de Samsung Note 10 Plus ligt iets hoger dan de Note 10. Het voordeel van de Note 10 Plus is dat het scherm iets groter is (6,8 inch) dan de Note 10 (6,3 inch). Dit geeft een 12 mm grotere schermdiagonaal. Daarnaast is de schermresolutie van de Note 10 Plus hoger: 3040 x 1440 pixels. De Note 10 doet het met een schermresolutie van 2300 x 1080 pixels. Een bijkomend voordeel van de Samsung Note 10 Plus is dat de batterij 23% meer capaciteit heeft dan de Note 10. Waardoor de batterij langer meegaat. Ook beschikt de Note 10 Plus over een Time of Flight sensor naast de triple camera. Deze sensor maakt Live Focus foto’s een stuk beter en video’s met een mooie vervaagde achtergrond.