Samsung Galaxy J5 SM-J530

Is je Samsung Galaxy J5 gevallen en zit er een barst in je scherm? Laat dan je Samsung scherm repareren in Breda bij PDArepair. Wij hebben als familiebedrijf 20 jaar ervaring opgebouwd met het uitvoeren van diverse reparaties van smartphones, tablets, laptops en pc’s. Ook wanneer de batterij van je telefoon niet meer oplaadt, kunnen wij de batterij vervangen van je Samsung telefoon. Daarnaast kunnen we waterschade herstellen en de oplaadingang repareren.

Snelle service

Wanneer je telefoon stuk is wil je hem het liefst zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken. Onze specialisten repareren in gemiddeld 30 minuten jouw smartphone. Daarom kun je vaak in de winkel wachten tot we de reparatie voor je hebben uitgevoerd.
Als je telefoon waterschade heeft opgelopen, hebben we wat meer tijd nodig om dit te kunnen herstellen. Waterschade herstellen duurt 1 tot 3 werkdagen. Mocht je niet langs kunnen komen dan is er altijd de mogelijkheid je telefoon naar ons op te sturen.

Manier van werken

Wanneer je langskomt bij ons Repair Center in Breda wordt er bekeken wat er niet goed werkt aan jouw toestel. Vervolgens vertellen we je welke reparaties er nodig zijn. Daarbij krijg je een prijsopgave zodat je weet wat je kunt verwachten. We repareren jouw Samsung J5 alleen met originele Samsung onderdelen. Op de reparatie krijg je 12 maanden garantie (hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd).

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 129,00

Waterschade

€ 39,00

Camera lens defect

€ 49,00

Vergoed mijn verzekering?

Is je smartphone gestolen of is deze gevallen en wil je weten of je geld terug kunt krijgen van je verzekering? Wanneer je een inboedelverzekering hebt en je smartphone is gestolen, dan valt dit onder je inboedelverzekering. Daarnaast is er ook een uitgebreidere inboedelverzekering met een buitenhuis dekking. Dit houdt in dat je smartphone ook buiten je huis verzekerd is tegen diefstal. Als er schade is aan je telefoon ligt het aan de inboedelverzekering of je hier een schadevergoeding voor krijgt of niet. Veel verzekeringen hebben een “complete dekking” en dekken de schade als je in huis je smartphone laat vallen.

Samsung Galaxy J5, met 1.2 GHz quad-core processor

De Samsung J5 is een smartphone uit de budget J-serie van Samsung. De S-serie van Samsung is het meest geavanceerd, de A-serie volgt daarna met de nodige technische snufjes. Een pluspunt van de J-reeks is, dat deze een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Ook bevat de Samsung J5 de populaire TouchWiz interface, die ook gebruikt wordt de Samsung S serie. De J5 heeft ook een kleinere versie, dat is de Samsung J1. De Samsung J5 heeft een 5 inch scherm met een HD-resolutie van 720×1280 pixels. De J5 heeft een 1.2 GHz quad-core processor met een werkgeheugen van 1,5 GB. Het heeft een 13 megapixelcamera met led-flitser op de achterzijde en een 5 megapixel selfiecamera op de voorzijde. De J5 heeft een intern geheugen van 8 GB, deze is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart. Dit toestel werkt op het besturingssysteem van Android 5.0 Lollipop.