Samsung Galaxy A72

Laat je Samsung Galaxy A72 repareren door onze specialisten

Is je Samsung A72 toe aan reparatie? Kom dan langs bij PDArepair in Breda. Onze vakkundige specialisten kunnen in circa 30 minuten de meeste reparaties uitvoeren. Daarom kun je in ons Repair Center wachten tot je reparatie is uitgevoerd. Wanneer je bij ons langskomt kijken wat er mankeert aan jouw telefoon en geven we je hier uitleg wat we kunnen repareren. Ook krijg je een prijsopgave zodat je weet wat je kunt verwachten.

Smartphone reparaties

De specialisten van PDArepair kunnen verschillende reparaties voor je uitvoeren. Zo kunnen we een telefoon accu vervangen, waterschade herstellen en een oplaad ingang repareren. Zit er een barst in het scherm van je Samsung A72? Dan kunnen we je gsm scherm repareren in Breda. Je kunt jouw model opzoeken en bij meer informatie zie je welke reparaties we voor dat type smartphone kunnen uitvoeren en wat de kosten hiervan zijn.

Meer over PDArepair

Reparaties worden standaard uitgevoerd met originele onderdelen. Op je reparatie krijg je 12 maanden  garantie. Hier zijn reparaties aan het moederbord en batterijen in uitgezonderd. Naast reparaties aan je smartphone kun je ook je tablet, laptop en pc door PDArepair laten repareren. Kun je niet langskomen in het Repair Center? Dan is het ook mogelijk om je telefoon naar ons op te sturen. Je toestel kun je het beste verzekerd naar ons toezenden.

Waterschade aan je smartphone?

Is je smartphone nat geworden? Dan is het belangrijk om je toestel zo snel mogelijk uit te schakelen om verdere schade tegen te gaan. Daarna is het slim om met je smartphone snel bij ons langs te komen voor een waterschadebehandeling. We reinigen jouw mobiel met een ultrasoon reinigingstechniek die zeer effectief is. In 1 tot 3 werkdagen kunnen we 80% van de waterschade gevallen herstellen.

De Samsung Galaxy A72 heeft een groot scherm en is waterdicht

De Samsung A72 heeft een eenvoudig design en groot scherm. De display van de A72 is 6,7 inch en heeft een resolutie van 2400 x 1080 pixels. De Samsung A72 heeft een super-amoled-scherm waardoor kleuren er zeer fraai uitzien. Ook heeft dit model een hoog contrast en is het display helder. Het scherm van de A72 heeft een hoge ververssnelheid van 90 Hz. Waardoor het display regelmatiger wordt ververst en zien animaties er vloeiender uit. Daarnaast heeft de A72 een IP67-certificatie waardoor dit model stof- en waterdicht is. Daardoor is dit model bestand tegen een regenbui.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 149,00

Batterij

€ 79,00

Oplaad punt

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00