Samsung Galaxy A50 SM-A505

Je Samsung A50 snel laten repareren? Jouw smartphone is vaak een belangrijk onderdeel van je leven. Wanneer je Samsung A50 niet goed meer werkt, wil je deze zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken. Om een je toestel snel en vakkundig te laten repareren kun je terecht bij PDArepair in Breda. In ons Repair Center kunnen we in gemiddeld 30 minuten jouw toestel repareren. Daarom kun je in veel gevallen in de winkel wachten tot de reparatie is uitgevoerd. Bij waterschade aan je smartphone hebben we wat meer reparatietijd nodig. In 1 tot 3 werkdagen kunnen we de waterschade in 80% van de gevallen herstellen.

Reparaties die we uitvoeren

-        Scherm reparatie/scherm vervangen

-        Waterschade herstellen

-        Accu vervangen telefoon

-        Oplaadingang repareren

-        Nieuwe volumeknopjes plaatsen

Reparaties bij PDArepair

Ons bedrijf heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd met het repareren van telefoons. Daarom kun je bij PDArepair rekenen op vakkundige reparaties. Naast smartphones repareert PDArepair ook tablets, laptops en pc’s. De merken die je langs kan brengen voor reparatie zijn; Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Op je reparatie krijg je 12 maanden garantie. Hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

  • Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

    € 29,00

  • Scherm gebroken

    € 129,00

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Samsung reparaties

PDArepair repareert zowel nieuwe modellen als oudere Samsung Galaxy toestellen. Wanneer er voor je Samsung toestel onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken we hiervoor originele Samsung onderdelen. Bij de meest voorkomende reparaties trachten we een aardige voorraad in huis te hebben, maar het kan voorkomen dat dit voor sommige onderdelen niet het geval is. Daarom kun je altijd vooraf met ons contact opnemen. Dan zorgen onze specialisten dat jouw smartphone perfect gerepareerd kan worden.

Kom langs of stuur je toestel per post

Je kunt langskomen in ons Repair Center aan de Neerloopweg 17-19 te Breda. We zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Mocht je niet langs kunnen komen dan is er ook de mogelijkheid om je telefoon aan ons toe te sturen. We raden je aan om je toestel verzekerd naar ons toe te zenden.

Samsung A50, met drievoudige camera

De Samsung Galaxy A50 heeft een driedubbele camera aan de achterzijde van de smartphone, waar je prachtige foto’s mee kunt maken. De primaire sensor (25 megapixels) wordt ondersteund door een dieptesensor (5 megapixel) voor een scherptediepte effect en een groothoeklens (8 megapixel)voor brede opnames. Ook krijg je een melding wanneer het slim is om de groethoeklens te gebruiken. Bovendien worden de kleuren vanzelf afgestemd op wat je wil fotograferen, waardoor je een mooi contrast in de foto krijgt. Daarbij is dit toestel uitgerust met een paar extra’s die je doorgaans bij prijzigere smartphones ziet. Zo kun je dit model ontgrendelen met de vingerafdrukscanner of door gezichtsherkenning.

Snelle service 
en vakkundige 
reparatie

Marco de Vries