Samsung Galaxy A50

s je Samsung Galaxy A50 toe aan reparatie of werkt je Samsung A51 niet meer goed? Dan is het tijd om deze te laten repareren door de experts van PDArepair.

De volgende reparaties kunnen we voor je uitvoeren:

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je Samsung A50 moet worden gerepareerd, kun je bij ons Repaircenter langskomen aan de Neerloopweg 17 in Breda. Bij PDArepair kun je zonder afspraak maandag t/m zaterdag bij ons binnenlopen. Wil je van tevoren weten hoeveel tijd je reparatie kost? Dan kun je van tevoren contact met ons opnemen. Als er Samsung onderdelen vervangen moeten worden, dan vervangen we deze met originele Samsung onderdelen.

Wanneer je het toestel bij ons langs brengt, bekijken we eerst nauwkeurig wat er mankeert aan het toestel. Vervolgens laten we jou weten welke reparatie(s) er uitgevoerd moet worden en of je hier op kunt wachten. Vervolgens gaan onze Samsung experts voor je aan de slag. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kun je je toestel ook opsturen. Ons advies is om je toestel verzekerd op te sturen, mocht er tijdens het verzenden iets mis gaan dan wordt je toestel vergoed.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 139,00

Batterij

€ 69,00

Oplaad punt

€ 69,00

Kosten van een reparatie

Wil je weten wat de reparatie van je toestel gaat kosten? Bij ons kun je het merk opzoeken en hier zie je de prijzen vermeld staan van verschillende reparaties voor dat model. Mocht de prijs van een bepaalde reparatie er niet bij staan, dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Mocht het zo zijn dat we het toestel niet kunnen repareren of dat je van de reparatie af ziet, dan worden er onderzoekskosten van € 29,- in rekening gebracht. Wanneer je je gerepareerde toestel komt ophalen dien je bij ons af te rekenen. Je kan met pin of contact betalen.

De Samsung Galaxy A50 geeft scherpe afbeeldingen

De Samsung A50 was een van de populairste mobiele telefoons van 2019. Dit was niet zo vreemd, omdat deze smartphone een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding had. De Samsung A51 heeft net als zijn voorganger een stevige plastic behuizing. Die door het gewicht het idee van een luxe telefoon geeft. De Samsung A51 is iets smaller dan de A50, maar heeft een scherm van 6,5 inch. Wat iets groter is dan zijn voorganger. De A51 heeft een super-amoled-display met een resolutie van 2400×1080 pixels, wat zorgt voor scherpe afbeeldingen. De heldere kleuren op het scherm zijn één van de belangrijkste hoogtepunten van dit toestel.