Samsung Galaxy A5 SM-A520 reparatie

Samsung is tegenwoordig een van de bekendste merken van mobiele toestellen en biedt dan ook altijd kwalitatieve apparaten. De A5 serie van het merk is een erg populaire reeks, mede dankzij het unieke design. Zo zorgen de combinatie van 'gorilla' glas aan de achterkant en voorkant, de solide metalen casing en het prachtige ontwerp voor een kwalitatief toestel.

Natuurlijk is geen enkel mobiel apparaat bestand tegen schade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat is dan ook precies waarom een professionele hersteldienst zo belangrijk is. Bij de Samsung Galaxy A5 komt schade aan de voor- of achterkant van het toestel vaak voor en in dat geval moet het hele display van het toestel vervangen worden. Dat vereist een nauwkeurige en vakkundige aanpak - precies wat een professionele smartphone reparateur u kan bieden!

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

 • Oplaad ingang defect

  € 99,00

 • Batterij / accu defect

  € 59,00

 • Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

  € 29,00

 • Scherm gebroken

  € 149,00

 • Waterschade

  € 39,00

 • Achterkant beschadigd

  € 69,00

 • Camera lens defect

  € 39,00

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Een ervaren team voor Samsung Galaxy A5 SM-A520 reparatie

PDArepair maakt gebruik van de beste monteurs en specialisten om de reparatie van uw toestel of vervanging van onderdelen zo efficiënt mogelijk te doen verlopen. Daarbij gebruikt men enkel onderdelen van topkwaliteit, zodat u snel weer kunt genieten van een toestel dat naar behoren werkt en er als nieuw uitziet. Bij reparatie profiteert u overigens van een garantie van één jaar!

Als u uw Samsung A5 heeft laten vallen of ergens tegenaan bent gelopen en het scherm van het toestel daardoor kapot is, dan lost PDArepair het probleem snel voor u op. De service draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel en verzekert dan ook een snelle oplossing zodat u binnen het uur weer naar huis kunt.

Dankzij de ervaring van de monteurs weten deze precies wat er gedaan moet worden om het probleem snel op te lossen. Ernstige schade zoals een defect moederbord worden grondig geanalyseerd en waar mogelijk gerepareerd. Is er echter nood aan een vervangingsonderdeel, dan kan een deskundige hersteldienst ook dat voor u regelen!

Een professionele reparatie service

Een reparatie service die professioneel te werk gaat is natuurlijk aangenaam, maar één die snel terwijl u wacht problemen kan oplossen is natuurlijk nog beter! PDArepair weet hoe belangrijk het is om uw mobiel apparaat te kunnen gebruiken en heeft dan ook nagenoeg alle onderdelen op voorraad. Zo kunt u bij ons te allen tijde binnenstappen.

Snelle service 
en vakkundige 
reparatie

Marco de Vries