Samsung S20 Ultra

Heb je schade aan je Samsung S20 Ultra? PDArepair repareert het voor je. Is je Samsung S20 Ultra beschadigd en werkt je telefoon niet meer goed? Dan is het verstandig om je telefoon langs te brengen bij PDArepair. Ons familiebedrijf heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd met het repareren van diverse mankementen aan telefoons. Zoals scherm reparatie als deze gebroken is. Accu telefoon vervangen als je toestel niet meer op wil laden. Een defecte oplaad ingang repareren en het herstellen van waterschade.

Samsung is een populair merk en heeft al aardig wat typen uitgebracht. Je kunt bij PDArepair je nieuwe toestel maar ook je oudere telefoon door ons laten repareren.

Snelle en perfecte service

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je Samsung S20 Ultra goed en snel kan repareren? Dan zit je bij PDArepair goed. Onze experts gaan vakkundig te werk en gebruiken alleen originele Samsung onderdelen. De meeste reparaties kunnen in gemiddeld 30 minuten uitgevoerd worden. Omdat elke reparatie anders is, kun je ook van tevoren even bellen of je op reparatie kan wachten.

Bij waterschade aan je telefoon hebben we wat meer tijd nodig en is deze in 1 tot 3 werkdagen gerepareerd. Wanneer je waterschade hebt, is het aan te raden het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk langs te komen.
Goed om te weten is dat we 80% van de waterschade gevallen kunnen repareren.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 299,00

Achterkant beschadigd

€ 79,00

Batterij

€ 79,00

oplaad punt

€ 89,00

Samsung Galaxy S20 Ultra, het grotere broertje

Het is de eerste keer dat Samsung van een S toestel een Ultra-versie uitbrengt. De Samsung Galaxy S20 Ultra is de betere variant van de Samsung S20 Plus. Dat komt vooral door de modernere camera’s, maar ook is deze telefoon wat groter. De S20 Ultra is evenals de S20 Plus voorzien van een Time-of-Flight sensor en een standaard-, groothoek- en telelens.

De camera’s van de S20 Ultra zijn aanmerkelijk beter. Op foto’s zie je meer details door de 108 megapixel standaard lens die 9 megapixels samenvoegt tot 1 megapixel. Daarnaast heeft de 48 megapixel telelens 10x optische zoom, waardoor je een foto dichterbij kan halen zonder dat de foto onscherper wordt. Digitaal kun je ook verder inzoomen dan met de S20 Plus.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog een vraag hebben. Dan kun je ook nog bij de veelgestelde vragen kijken of je vraag daar wellicht beantwoord wordt. Daarnaast kun je ook je vraag stellen via contactformulier of je kunt PDArepair bellen op 076-533 93 03.