Moederbord Repairs.

Leuk dat je meer wilt weten over onze specialisatie in moederbord reparaties. Op deze pagina vertellen we je graag hoe onze interesse en expertise op moederbord niveau is ontstaan.

Weet je nog de tijd dat de iPhone 4S toestellen helemaal hip waren? Dat is de tijd waar het voor ons allemaal begon. Deze 4S toestellen hadden namelijk stuk voor stuk Wi-Fi problemen en er waren maar weinig reparatiebedrijven die deze problemen ‘permanent’ konden oplossen. Veelal werd er gebruik gemaakt van tijdelijke oplossingen zoals het verwarmen van de Wi-Fi chip. Maar klanten bleven terugkomen omdat de problemen vaak na enkele dagen of weken weer terugkeerden. Hier zagen wij onze kans om onze kennis uit te breiden en ons te specialiseren in moederbord reparaties zodat wij in de toekomst niet alleen Wi-Fi problemen maar ook andere vreemde klachten aan smartphones zouden kunnen oplossen.

Na een lange zoektocht vonden wij een repair specialist die inmiddels bijna 30 jaar ervaring heeft met moederbord reparaties. Inmiddels heeft hij ook ons de fijne kneepjes van het van geleerd en richten we ons met een team van 3 man volledig op deze ingewikkelde moederbord reparaties.

Omdat wij een van de weinige reparatiebedrijven zijn die reparaties aan het moederbord kunnen uitvoeren hebben wij van onze concurrenten onze partners weten te maken. Inmiddels repareren wij voor een honderdtal zogeheten ‘collega-reparateurs’ verspreid over Nederland en België de toestellen met problemen waar ze zelf niet meer aan uit komen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook als een van de weinige geheugen Upgraden van iPhone’s.

Nu vraag je je vast af wat deze reparaties zo ingewikkeld maakt? Moederbord reparaties bestaan voornamelijk uit het opsporen van defecten en het vervangen en reballen van diverse smd componenten en chips op het moederbord. Deze componenten en chips zijn zo klein, dat deze reparaties met het blote oog onmogelijk uit te voeren zijn. Daarom is er jarenlange ervaring, uren research en heel veel geduld om dit soort reparaties goed uit te kunnen voeren.

Heb jij een onverklaarbaar probleem aan je toestel en weet je niet hoe je dit probleem kunt oplossen? Laat het ons dan weten en zoeken graag met je naar de juiste oplossing!

PDA repair Business to business

Ook voor collega reparateurs hebben wij een oplossing, via onze webiste kunt u een zakelijk account aanmaken. daarbij kunt u de reparatie status volgen en ontvangt u ook B2B korting.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@pdarepair.nl