Macbook Pro A1278

Ook waterschade bij macbook pro kunnen wij repareren.

Waterschade

Is uw toestel nat geworden? Dan raden wij u aan uw toestel niet meer aan te zetten.
Wanneer je een toestel met waterschade aanzet wordt de kans op sluiting binnen het toestel vergroot, dit leidt vaak weer tot onherstelbare schade aan de onderdelen of het moederbord van je toestel.
Wat je wel moet doen is je toestel zo snel mogelijk bij ons binnen brengen voor een waterschadebehandeling.

Tijdens deze behandeling reinigen wij uw toestel Professioneel ultrasoon.
Vervolgens testen we het moederbord uitgebreid met verschillende onderdelen om er achter te komen of er eventueel nog onderdelen vervangen dienen te worden, als dat zo is krijgt u van ons een prijsopgave.

Indien er overige kosten zijn naast de waterschade behandeling, om uw toestel weer optimaal te laten functioneren, overleggen wij deze eerst met u. Wij kunnen 80% van de waterschade gevallen repareren.

Reparatietijd 2-5 werkdagen

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Batterij / accu defect

€ 119,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 39,00

Scherm gebroken

€ 169,00

SSD Upgrade 250gb

€ 229,00

Toetsenbord defect

€ 199,00

De kosten van een Apple Macbook pro reparatie

Een Macbook air is een toestel dat uitstekende prestaties levert en de Macbook pro is dan ook één van de populairste modellen die er zijn. Schade kan zich echter altijd voordoen en een goede reparatie is dan belangrijk. De kosten van de herstelling hangen volledig af van hoe groot de schade is en om welk soort schade het precies gaat. Voor meer informatie over de reparatie en de exacte tarieven kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

Deskundig advies

Als u problemen heeft met uw macbook air, macbook pro of iMac maar u weet niet precies wat eraan scheelt, dan kunt u ook altijd beroep doen op het deskundige advies en kennis van de ervaren specialisten van PDArepair. Aan de hand van een grondig onderzoek wordt dan bepaald welke onderdelen kapot zijn en wat er eventueel aan gedaan kan worden.