Laptop reparatie

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare reparatie service met een snelle doorlooptijd voor uw desktop of laptop ongeacht welk merk? Dan bent u bij PDA-Repair aan het goede adres, door onze jarenlange ervaring als repair specialisten op telecomgebied kunnen wij u hierin professioneel adviseren.

Hier bij PDArepair gaan wij nauwkeurig, vakkundig en voordelig te werk. Van onder andere waterschade problemen, defecte schermen, toetsenborden of zelfs een mainboard probleem kunnen wij behandelen en repareren. Zoals wij graag zeggen, “geen probleem is voor ons te groot”.

Op het moment dat u bij ons een reparatie wilt aanmelden zult u eerst te woord worden gestaan door een van onze specialisten. Deze zal goed luisteren naar uw klacht, en u daarbij advies geven.

Vervolgens zullen wij indien mogelijk direct aan uw reparatie beginnen.

Communicatie is zeer belangrijk voor een goede doorloop van de reparatie, daarom zal onze repair specialist zorgvuldig in contact zijn met de klant.

U kunt bij PDArepair ten alle tijden langskomen in onze vestiging, of telefonisch contact opnemen voor informatie over uw desktop/laptop reparaties.

 

 

Wat moet ik mee nemen om mijn laptop te laten repareren?

Indien u een laptop komt laten repareren, neem dan een oplader mee. Mocht deze missen of kapot zijn, kunnen we altijd kijken of wij er één hebben liggen!

Wat gebeurt er met mijn bestanden?

Al uw bestanden worden veilig gesteld indien mogelijk. Dit is onze hoogste prioriteit bij het repareren van PC’s.

Hoe snel weet ik wanneer mijn laptop klaar is?

Wanneer wij de PC hebben, bellen we binnen 24 uur op en vertellen we wat er exact aan de hand is, wat de kosten gaan zijn om het eventueel te repareren en wanneer de reparatie voldaan is.

Ik wil mijn laptop zo snel mogelijk gerepareerd hebben.

70% van de reparaties zijn binnen 1a 2 dagen klaar.

Ik heb drinken over mijn laptop laten lopen, wat moet ik doen?

Draai de laptop direct om! Het kan dan, zoveel mogelijk naar beneden vallen. Zet de laptop uit en kom zo snel mogelijk bij ons langs.