iPhone XS max
Je iPhone Xs Max is vaak een belangrijk onderdeel in je dagelijks leven. Wanneer deze niet goed meer werkt, wil je deze graag zo snel en goed mogelijk gerepareerd hebben. PDArepair heeft inmiddels 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze experts repareren je iPhone snel en vakkundig.

Apple reparaties

Onze Apple experts kunnen zowel nieuwe (zoals de iPhone 11) als oudere (zoals de iPhone 7) modellen repareren. Je kunt per product bekijken welke reparaties we voor je kunnen uitvoeren. Voor de iPhone Xs Max kunnen we het iPhone scherm laten maken, de batterij laten vervangen van de telefoon en de oplaadingang repareren. We repareren jouw toestel alleen met originele onderdelen, die bestemd zijn voor het merk van je smartphone. Naast iPhones repareren wij ook iPads, iMacs en Macbooks.

Zo werkt het

Wanneer je met je toestel bij ons Repair Center langskomt, bekijken we wat er mankeert aan je iPhone en welke reparaties we kunnen uitvoeren. Ook krijg je een prijsopgave, zodat je weet wat de kosten zullen zijn. Op de reparatie krijg je 12 maanden garantie.

Kom langs bij ons Repair Center

Woon je in de omgeving van Breda? Kom dan langs bij PDArepair. In gemiddeld een half uurtje kunnen we een reparatie uitvoeren. Daarom is het mogelijk om in ons Repair Center onder het genot van een kopje koffie te wachten tot de reparatie is uitgevoerd.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 179,00

Scherm gebroken (kopie scherm)

€ 99,00

Batterij / accu defect

€ 89,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Oplaad ingang defect

€ 99,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant beschadigd

€ 109,00

Stuur je iPhone naar ons toe

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel van PDArepair te komen? Dan is er ook de mogelijkheid om je iPhone naar ons toe te zenden. We raden je aan je toestel verzekerd toe te sturen naar het onderstaande adres:

PDArepair
Neerloopweg 17
4814RS Breda

Meer weten?

Wil je nog iets weten over de reparaties van PDArepair? Je kunt kijken of je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Mocht je vraag daar niet bij staan dan kun je je vraag ook stellen via het contactformulier of ons bellen op telefoonnummer: 076-533 93 03.

Geavanceerde iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max is een vooruitstrevend toestel dat beschikt over een groot Retina-display van maar liefst 6,5 inch. Het heeft de eerste 7-nanometer chip A12 Bionic-chip met 8-core Neural Engine. Een verbeterde en snellere dual-camerasysteem met vernieuwende foto- en video functionaliteiten. De Face ID werkt sneller dan zijn voorgangers. De iPhone Xs Max gaat door de grotere batterij tot anderhalf uur langer mee. Dit toestel is krasbestendiger en het draadloos opladen gaat sneller door de glazen achterzijde. De spat- en waterbestendigheid van de iPhone Xs Max heeft een zeer hoge score van IP68, wat wil zeggen maximaal 30 minuten tot 2 meter diep.