iPhone Xs

Je smartphone is vaak een onmisbaar item in je leven. Die je gebruikt om te Whatsappen, te internetten en te bellen met vrienden en/of familie. Wanneer je iPhone Xs niet meer goed werkt, zul je deze het liefst zo snel mogelijk willen laten repareren, zodat je deze weer kunt gebruiken als van ouds. Kom dan met je iPhone langs bij PDArepair in Breda. Wij repareren je telefoon snel en vakkundig.

 Reparaties die onze experts onder meer kunnen uitvoeren zijn:

–        iPhone scherm laten maken

–        Batterij vervangen telefoon

–        Waterschade herstellen

–        Oplaad ingang repareren

Reparaties voor iPhone modellen

Onze Apple specialisten kunnen zowel oudere (zoals de iPhone 7) als nieuwere iPhone modellen (zoals de iPhone 11 Pro) voor je repareren. Op de iPhone pagina zie je welke iPhone modellen we kunnen repareren en welke reparaties we voor een specifiek model kunnen uitvoeren.

Werkwijze van PDArepair

Wanneer je bij ons langskomt bekijken we wat er mankeert aan jouw iPhone Xs en welke mankementen we kunnen repareren. Veel reparaties worden in gemiddeld een half uur uitgevoerd. Je kunt in het Repair Center op je reparatie wachten. Voor het uitvoeren van reparaties gebruiken we uitsluitend originele onderdelen. Daarnaast krijg je 12 maanden garantie op je reparatie. Hierin zijn reparaties aan het moederbord en batterijen uitgezonderd.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 139,00

Scherm gebroken (kopie scherm)

€ 89,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Oplaad ingang defect

€ 99,00

Selfie camera defect

€ 89,00

Achterkant beschadigd (alleen glas)

€ 99,00

Camera (Flitser) defect

€ 99,00

Waterschade

€ 39,00

Je iPhone Xs laten maken is een slimme en verantwoorde keuze

Als je iPhone stuk gaat, kun je ervoor kiezen om een nieuwe te kopen. Maar vaak is je smartphone nog goed te repareren. Het laten maken van je telefoon is vaak goedkoper dan de aanschafkosten van een nieuwe telefoon. Dus is het vaak beter voor je portomonee om je telefoon te laten repareren. Daarnaast is het ook een verantwoorde keuze. Door je telefoon niet weg te gooien, verklein je de afvalproductie en draag je bij aan een milieuvriendelijkere wereld.

iPhone Xs, met krachtige A12 Bionic chip

De iPhone Xs heeft een intelligente en sterke A12 Bionic chip waarmee je nog sneller kunt navigeren. De iPhone Xs heeft vrijwel een randloos scherm en heeft ongeveer hetzelfde design als de iPhone X. De achterzijde is van glas en hiermee kun je je iPhone draadloos opladen. De processor van de iPhone Xs is wat betreft interne hardware erop vooruit gegaan. Het aantal RAM is van 3 GB naar 4 GB omhoog gegaan en de GPU bestaat nu uit vier kernen, die volgens Apple 50% sneller zijn dan de iPhone X. De iPhone beschikt over een groothoeklens en een telelens waarmee je prachtige foto’s maakt. Ook heeft deze iPhone verbeterde Face ID, die bijna altijd werkt en veiliger is dan een vingerafdruk.