iPhone Xr
Werkt je iPhone Xr niet meer goed? Dan is het zeker een slim idee om deze te laten repareren door de experts van PDArepair. Vaak ben je met reparatie goedkoper uit dan wanneer je een nieuwe iPhone koopt.

Een vertrouwd adres voor iPhone reparaties

PDArepair heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd met het repareren van smartphones waaronder iPhone toestellen. Daarom is het een vertrouwd adres in Breda om je telefoon te laten repareren. De reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen, die horen bij jouw merk telefoon. Bij ons kun je zowel nieuwe als oudere iPhone modellen laten repareren. Ook krijg je 12 maanden garantie op je reparatie. Reparaties aan het moederbord en batterijen zijn hierin uitgezonderd. Naast iPhone toestellen repareren we ook andere Apple producten, zoals; iPad’s, iMac’s en Macbooks.

Onze Apple experts kunnen de volgende reparaties uitvoeren:

–        iPhone scherm laten maken

–        Batterij vervangen telefoon

–        Waterschade herstellen

–        Oplaad ingang repareren

–        Plaatsen van nieuwe volumeknopjes

Snelle service

De reparaties aan je iPhone Xr zijn in gemiddeld een half uurtje uitgevoerd. Daarom is het zeker mogelijk om in onze winkel op je reparatie te wachten.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 109,00

Scherm gebroken (kopie)

€ 89,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Camera (Flitser) defect

€ 89,00

Oplaad ingang defect

€ 89,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant beschadigd (alleen glas)

€ 99,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Langskomen of opsturen

Wanneer je je iPhone Xr wilt laten repareren, dan kun je langskomen in ons Repair Center aan de Neerloopweg 17 in Breda. Om je telefoon te laten repareren is het niet nodig om een afspraak te maken. Je kunt gewoon langs komen tijdens onze openingstijden. We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kun je je toestel ook naar ons toesturen. Wij raden je aan om je smartphone verzekerd naar ons op te sturen.

iPhone Xr, prima instapmodel

De iPhone Xr is uitgebracht in 2018 en was door de lagere prijs een goed model om een iPhone uit te proberen. In datzelfde jaar zijn ook de wat duurdere versie van iPhone Xs en de Xs Max uitgekomen. De iPhone Xr beschikt over een 6,1 inch Retina display. Hiermee kun je prima series en foto’s bekijken of een game spelen. Met de achterzijde van glas kun je je toestel draadloos opladen. Om je toestel te ontgrendelen gebruik je niet langer je vingerafdruk, maar Face ID. Hiervoor houd je je gezicht voor het scherm en je toestel wordt ontgrendeld.