iPhone X
Heb je per ongeluk je iPhone X laten vallen en zit er een barst in je scherm? Kom langs bij PDArepair in Breda. Onze experts kunnen je scherm uitstekend repareren. Mochten we je scherm niet meer kunnen maken dan zou je kunnen overwegen om een refurbished iPhone te kopen. Het voordeel hiervan is dat je hiermee veel geld bespaart omdat de refurbished modellen gemiddeld 60% goedkoper zijn dan de prijzen van nieuwe modellen.

Reparatie van verschillende Apple devices

Naast het repareren van smartphones zoals de iPhone X, kan je PDArepair ook inschakelen voor het repareren van iPad’s, iMac’s en Macbooks. We repareren zowel nieuwe als oudere Apple modellen. Wanneer je op onze site jouw model opzoekt, kun je zien welke reparaties we hiervoor kunnen uitvoeren. Zoals scherm reparatie, batterij vervangen telefoon reparatie van de oplaad ingang. Ook worden bij de specifieke reparaties de kosten vermeld.

Smartphone stuk? Mogelijk wordt dit vergoed

Als je smartphone of een ander toestel stuk is het verstandig om na te gaan of je hiervoor verzekerd bent. Wanneer je mobiel in huis valt, kan het goed zijn dat deze reparatiekosten vergoed worden. Dit is zeker het geval als je een inboedelverzekering hebt met een complete dekking. Daarnaast kan het ook zinvol zijn om een buitenhuis inboedelverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld als je toestel onderweg beschadigd raakt dat de kosten hier dan vergoed voor worden.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 139,00

Scherm gebroken (kopie scherm)

€ 89,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Camera defect

€ 79,00

Oplaad ingang defect

€ 99,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant beschadigd

€ 89,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Ervaren reparatie specialist

PDArepair heeft ondertussen 20 jaar ervaring opgebouwd met de reparatie van mobiele telefoons. We zijn een familiebedrijf dat zich ontwikkeld heeft tot een van de belangrijke spelers op de markt. Door deze groei hebben we nu zo’n 20 collega’s. Het concept voor PDArepair is aan de keukentafel bedacht. Harry Blom is in de beginperiode uit huis gestart met de reparatie en verkoop van IPAQ’s. De IPAQ’s maakten al snel plaats voor smartphones, tablets en laptops. Door de komst van deze devices zijn we hier ons verder in gaan ontwikkelen.

iPhone X met Oled-display

De iPhone X was de meest gewaardeerde Apple smartphone van 2017. Dit toestel heeft een oled-scherm, een indertijd modern design, een Face ID gezichtsherkenning en een draadloos oplaad mogelijkheid. Deze smartphone zal naar verwachting in 2020 en 2021 nog goed functioneren. Door de introductie van de iPhone XS, XS Max en de iPhone XR heeft Apple de iPhone X uit de verkoop gehaald. Maar de iPhone X is nog wel te krijgen bij webshops en providers. Ook is er een refurbished iPhone verkrijgbaar.