iPhone SE 2020/SE(2022)

Is je iPhone Se 2020 toe aan reparatie? Kom dan langs bij PDArepair in Breda. Onze Apple specialisten kunnen diverse iPhone modellen vakkundig repareren. Onze experts kunnen zowel nieuwe (zoals de iPhone 11) als oudere iPhone modellen (bijvoorbeeld de iPhone 5) repareren. Op de iPhone pagina vind je alle iPhone modellen die we kunnen repareren. Per model kun je zien welke reparaties we hiervoor uitvoeren.

Welke reparaties voeren we uit?

PDArepair kan diverse reparaties voor je smartphone uitvoeren waaronder; batterij vervangen telefoon, iPhone scherm vervangen, herstellen van waterschade en de oplaad ingang repareren. De merken die we kunnen herstellen zijn Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Ook kun je bij ons langskomen voor de reparatie van tablets, laptops en pc’s.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je je iPhone 8 bij ons langsbrengt bekijken we eerst wat er mankeert aan het toestel. We geven aan welke mankementen we kunnen repareren. Daarnaast krijg je een prijsopgave zodat je weet wat de kosten zullen zijn. Bij PDArepair werken we uitsluitend met originele onderdelen, die bedoeld zijn voor het merk van jouw smartphone. Op je reparatie krijg je 12 maanden garantie. Reparaties aan het moederbord en batterijen zijn hierin uitgezonderd.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 99,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Oplaad ingang defect

€ 89,00

Achterkant beschadigd (alleen glas)

€ 99,00

Camera (Flitser) defect

€ 79,00

Oorspeaker defect (horen)

€ 69,00

Camera lens defect

€ 69,00

Speaker defect (muziek)

€ 89,00

Selfie camera defect

€ 69,00

Waterschade

€ 39,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Snel gerepareerd

Wanneer je iPhone 8 stuk is wil je deze liefst zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij PDArepair kunnen we je toestel in gemiddeld 30 minuten repareren. Daarom is het mogelijk om in het Repair Center op je reparatie wachten. Mocht je telefoon waterschade hebben opgelopen dan is de reparatietijd 1 tot 3 werkdagen. Als je niet langs kunt komen dan kun je je toestel ook naar ons opsturen. Het beste kun je deze verzekerd naar ons toezenden. Dit kan naar het volgende adres:

PDArepair
Neerloopweg 17
4814RS Breda

Draadloos opladen met de iPhone 8

De iPhone 8 is een mooi instapmodel omdat je voor minder geld een Apple toestel kunt uitproberen. De iPhone 8 volgt de iPhone 7 op, die gelijktijdig met de iPhone 8 Plus en de iPhone X werd geïntroduceerd. Het voordeel van de iPhone 8 is dat je deze draadloos kan opladen. Hiervoor dien je het toestel op een lader te leggen, die gekoppeld is aan een stopcontact. Hierdoor wordt je iPhone automatisch opgeladen. De iPhone 8 heeft een A11 Bionic-chip waar je doeltreffender mee werkt. Van de zes kernen werken er vier 75% sneller dan de A10 uit de vorige lichting iPhones. Dit toestel heeft een 12 megapixel-camera, die 83% meer licht opneemt dan het eerdere model.