iPhone SE

iPhone SE reparatie door PDArepair: binnen 30 minuten een goed werkend toestel

De iPhone SE van Apple is een populair toestel. Deze telefoon heeft namelijk de looks van de iPhone 5, maar de software van de iPhone 6. Dit maakt de telefoon klein en compact, maar wel net zo gebruiksvriendelijk en innovatief als de nieuwere modellen van Apple.Heeft u een iPhone SE, maar werkt dit toestel door een defect of door (scherm)schade niet meer zo goed als voorheen? Dan hoeft u uw geliefde iPhone SE niet te vervangen door een nieuw toestel. PDArepair kan uw defecte iPhone SE namelijk voor een aantrekkelijke prijs repareren. Zo kunt u uw telefoon laten repareren als er sprake is van schermschade door een val of stoot, maar ook als de software van uw telefoon niet meer goed werkt. De iPhone SE reparatie wordt altijd uitgevoerd door een ervaren en betrouwbare reparateur. Zo weet u zeker dat de reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd en u echt een goed werkend toestel terug krijgt.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Oplaad ingang defect

€ 59,00

Batterij / accu defect

€ 59,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 79,00

Microfoon defect (gehoord worden)

€ 49,00

Home button defect

€ 49,00

Speaker defect (muziek)

€ 49,00

Trilfunctie defect

€ 49,00

Aan/uit knop defect

€ 49,00

Camera (Flitser) defect

€ 49,00

Volume knop defect

€ 49,00

Waterschade

€ 39,00

Selfie camera defect

€ 49,00

Toestel herkent geen simkaart (onderzoek)

€ 69,00

Mute knop defect

€ 49,00

Audio jack defect

€ 49,00

Licht sensor defect

€ 49,00

Achterkant beschadigd

€ 109,00

Itunes vastgelopen (onderzoek)

€ 39,00

Appel logo vastgelopen (onderzoek)

€ 39,00

Achtergrondverlichting defect (Backlight chip Moederbord)

€ 99,00

Ontvangst klachten Netwerk / Bereik (onderzoek)

€ 29,00

Oorspeaker defect (horen)

€ 49,00

Een snelle reparatie door een Apple reparateur

PDArepair begrijpt dat het vervelend is om dagenlang zonder telefoon te zitten. Daarom voeren wij onze reparaties niet binnen enkele dagen uit, maar leveren wij uw gerepareerde telefoon binnen enkele minuten op. Hoe lang u moet wachten op uw gerepareerde toestel, is afhankelijk van de reparatie die uitgevoerd moet worden. Een eenvoudige reparatie is al binnen 10 minuten klaar, maar ook bij een complexe reparatie hoeft u vaak niet lang te wachten. Wij repareren doorgaans uw telefoon binnen 30 minuten tijd, terwijl u rustig kunt wachten in onze winkel.

Verder werken wij altijd met kwalitatieve onderdelen bij het repareren van uw iPhone SE. Door de hoge kwaliteit van deze onderdelen, gaat uw telefoon na de reparatie weer maanden of zelfs jaren mee. U krijgt in ieder geval 12 maanden garantie op uw reparatie door PDArepair, zodat u zeker weet dat uw telefoon minimaal weer een jaar goed werkt na uw iPhone reparatie.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze tarieven? Neem dan contact met ons op. Wilt u uw iPhone SE zo snel mogelijk laten repareren? Breng uw telefoon dan naar een vestiging bij u in de buurt. Binnen 30 minuten kunt u uw gerepareerde iPhone SE weer gewoon mee naar huis nemen.