iPhone scherm reparatie

Vervangen of laten maken van je iPhone scherm

Een iPhone scherm reparatie kun je met een gerust hart overlaten aan de experts van PDArepair. Dit bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé smartphone repairshop in Breda en omgeving.

Een erkende vakman voor reparatiewerkzaamheden

PDA in PDArepair is de afkorting van personal digital assistant; in het Nederlands persoonlijke digitale assistent. John Sculley, topman bij Apple van 1983 tot 1993 heeft de term bedacht. De PDA, in de volksmond palmtop / zakcomputer genoemd, was in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw populair. De volgende functies werden voor het eerst in één apparaat gecombineerd: computer, telefonie, fax en netwerk. Inmiddels heeft de smartphone ervoor gezorgd dat PDA’s grotendeels van de markt verdwenen zijn. Heb jij problemen met je smartphone (of tablet / pc / laptop!) PDArepair fixt het voor je!

Software- en hardware-kennis van alle grote merken

Het herstellen van een tabletprobleem als gevolg van waterschade. Een minuscule ingreep op het moederboard van je pc. Een gebarsten iPhone scherm laten maken. Voor deze en veel meer andere klussen is PDArepair een vertrouwd adres. De medewerkers kennen de volgende Apple devices door en door: MacBook, iMac, iPad en iPhone. Samsung apparaten krijgen ze ook weer pico bello in orde. Dit geldt zowel voor de Tab als voor de Note, S, A en J serie. Ben jij de trotse bezitter van een Huawei nova 5T of een Huawei P30 Pro? Je bent meer dan welkom. Kleine en grote mankementen lost het PDArepair team snel voor je op.

Reparatie iPad

PDArepair is meer dan een reparatieshop voor telefoons. Ook een iPad reparatie is geen enkel probleem. Zo komt het geregeld voor dat ingang van de oplader defect raakt, het scherm een barst vertoont of er waterschade aan het apparaat is.
Of het nu gaat om een reparatie aan de iPad air, iPad 5, of iPad 6, wij maken enkel gebruik van kwalitatieve onderdelen. Wij geven na reparatie garantie van maar liefst 12 maanden!

iPhone scherm reparatie of refurbished phone kopen?

Kun je je iPhone scherm niet meer laten maken? Overweeg dan een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone kopen heeft talloze voordelen. Je bespaart veel geld. De prijskaartjes zijn scherp: gemiddeld 60% lager dan nieuwprijzen. Je zit niet vast aan een langdurige contract; je betaalt in een keer en de iPhone is van jou. Zoals gezegd zijn alle toestellen tiptop in orde. Op de batterij krijg je een jaar garantie. En ook niet onbelangrijk: door te kiezen voor refurbished in plaats van nieuw lever je een substantiële bijdrage aan het milieu.

Tip van PDArepair: check je inboedelverzekering

PDArepair adviseert iedereen met een kapotte telefoon of andere device uit te zoeken hoe het ervoor staat met de verzekering. Als je telefoon thuis valt of nat wordt door een lekkage, kan het zomaar zijn dat je de reparatiekosten vergoed krijgt. Zeker als je een inboedelverzekering met complete dekking hebt. Veel mensen hebben tegenwoordig ook een buitenshuis inboedelverzekering. Raakt je apparaat onderweg of op het werk beschadigd, dan kom je ook voor een vergoeding in aanmerking. 

Wil je meer weten over een iPhone scherm reparatie? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl. Tijdens kantoortijden kun je live met ons chatten.