iPhone 8 plus
Moet je iPhone 8 Plus nodig gerepareerd worden? Ga dan naar PDArepair. De reparatiespecialist van smartphones, tablets en laptops en pc’s. Merken die we repareren zijn Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Voor het repareren van je iPhone gebruiken we alleen originele onderdelen die bestemd zijn voor het merk van je smartphone.

Reparaties voor de iPhone 8 Plus

Je kunt per model bekijken welke reparaties we kunnen verrichten en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Voor de iPhone 8 Plus kunnen we de volgende reparaties voor je uitvoeren:

Herstellen of vervangen?

Als je met je iPhone 8 Plus bij PDArepair langskomt, doen we eerst onderzoek naar de mankementen van je smartphone. Wanneer je toestel niet gerepareerd kan worden is er de mogelijkheid om voor refurbished model te kiezen. Dit is een gebruikte smartphone die er nog als nieuw uitziet en voor de volledige 100% functioneert. Een refurbished model is door ons opgeknapt, schoongemaakt en volledig gecheckt.

Het kiezen voor een refurbished model heeft de volgende voordelen:

  • Je bespaart zo’n 60% op de originele prijs
  • Je krijgt op alle onderdelen 1 jaar garantie
  • Je draagt bij aan een duurzamere samenleving

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 119,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Oplaad ingang defect

€ 79,00

Achterkant beschadigd

€ 99,00

Camera (flitser) defect

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Waterschade

€ 39,00

Vergoed je verzekering?

Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten en je smartphone wordt in huis gestolen. Dan wordt dit vergoed door je inboedelverzekering. Er is ook de mogelijkheid om een uitgebreide inboedelverzekering af te sluiten met een buitenshuis dekking. In dat geval is je smartphone ook buitenshuis gedekt tegen diefstal. Wanneer je kiest voor een uitgebreide inboedelverzekering is dit meestal voordeliger dan alle apparatuur los te verzekeren.

Draadloos opladen met iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus lijkt wat betreft zijn looks op de iPhone 7 Plus, maar is intern erop vooruit gegaan. Met dit toestel kun je draadloos opladen. Ook bevat het een krachtigere processor en beschikt hij over betere camera’s dan zijn voorganger. De camera met groothoek- en telelens is uitgerust met optische beeldstabilisatie, verbeterde pixeltechnologie en portretmodus. Waardoor het maken van mooie en scherpe foto’s nog eenvoudiger wordt. De iPhone 8 Plus is met 5.5 inch de grotere versie van de iPhone 8. Door zijn grote formaat is hij zeer geschikt om video’s en foto’s op te bekijken. Deze smartphone draait op het besturingssysteem iOS 11. De iPhone 8 Plus heeft 64 GB intern geheugen en 3 GB werkgeheugen. Waarmee je snel en zonder problemen switcht tussen alle functies.