iPhone 7

iPhone 7 reparatie: binnen 30 minuten uw probleem verholpen

Als u een iPhone 7 koopt, gaat u er vanuit dat u dit toestel jaren kunt gebruiken. De iPhone 7 moet over het algemeen jaren mee kunnen gaan, maar het kan voorkomen dat het toestel eerder kapot gaat. Dit kan komen door het laten vallen van uw telefoon, maar ook door interne problemen met de iPhone 7. Denk hierbij aan softwareproblemen waar u als gebruiker eigenlijk niets aan kunt doen.

Doet uw telefoon het niet meer goed? Laat het toestel dan repareren. Door uw telefoon te laten repareren, kunt u de levensduur van het apparaat verlengen. Dit betekent dat u uw kostbare telefoon gewoon kunt blijven gebruiken, gedurende vele jaren. U hoeft dus niet direct een nieuw toestel te kopen als uw telefoon kapot is, maar investeert eenmalig in een iPhone reparatie. En omdat een reparatie veel goedkoper is dan het kopen van een nieuw toestel, bespaart u op deze manier veel geld.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 89,00

Batterij / accu defect

€ 59,00

Oplaad ingang defect

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Microfoon defect (Audio ic)

€ 99,00

Camera (Flitser) defect

€ 69,00

Waterschade

€ 39,00

Selfie camera defect

€ 79,00

Een iPhone 7 reparatie door PDArepair

PDArepair heeft al jaren ervaring met het repareren van verschillende soorten telefoons, waaronder telefoons van het merk Apple.Wij hebben al vele iPhone 7 toestellen mogen repareren. Dit betekent dat wij hier ons in gespecialiseerd hebben. Laat u uw telefoon door PDArepair repareren, dan weet u zeker dat dit goed gaat.

PDArepair werkt altijd met hoge kwaliteit onderdelen bij het repareren van uw telefoon. Dit vinden wij belangrijk, want alleen met hoge kwaliteit onderdelen kunnen wij uw kostbare telefoon goed repareren. Verder bieden wij ook altijd garantie op de onderdelen die wij in uw telefoon monteren of op uw telefoon zetten. Dit betekent dat als uw telefoon na de reparatie toch weer kapot gaat, u altijd terug kunt komen. Door de beste onderdelen te gebruiken en hier bovendien garantie op te geven, bieden wij een hoogwaardige dienstverlening aan.