iPhone 7 plus

iPhone 7 plus reparatie bij PDArepair

De iPhone 7 plus van Apple is een kwalitatief hoogwaardige telefoon, maar ook goede kwaliteit telefoons kunnen kapot gaan. Laat u uw telefoon vallen en komt het toestel verkeerd terecht, dan kan het scherm bijvoorbeeld kapot gaan. Installeert u een applicatie met virus, dan kan de software op de iPhone 7 plus beschadigen. Heeft u te maken met een defect toestel en valt het defect niet binnen de garantie van uw iPhone 7 plus? Blijf hier dan niet mee zitten en ga ook nog niet direct kijken naar een vervangende telefoon, maar investeer in een iPhone 7 plus reparatie door de iPhone specialisten van PDArepair.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 99,00

Batterij / accu defect

€ 79,00

Oplaad ingang defect

€ 79,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Camera (Flitser) defect

€ 99,00

Waterschade

€ 39,00

PDArepair: voor al uw iPhone 7 plus reparaties

Uw kostbare iPhone 7 plus telefoon kan op verschillende manieren kapot gaan. Zo kan de telefoon kapot gaan door een val of stoot, maar ook door problemen met de software. Het maakt niet uit hoe uw iPhone 7 plus kapot is gegaan, want PDArepair kan alle soorten reparaties uitvoeren.

Een groot pluspunt van onze dienstverlening, is dat u bij ons snel geholpen wordt. Zo blijft u niet lang rondlopen met uw toestel met glasscherven of softwareproblemen, maar heeft u in een mum van tijd een telefoon die weer zo goed als nieuw is. Wij repareren telefoons namelijk altijd binnen 30 minuten, terwijl u in de winkel plaatsneemt. Ook hoeft u nooit veel te investeren in onze dienstverlening. Wij werken namelijk niet voor hoge tarieven, maar voeren alle reparaties voor aantrekkelijke prijzen uit. Uw telefoon wordt zelfs gratis door onze experts onderzocht om het defect te achterhalen.

Het repareren van uw iPhone 7 plus is altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Zeker als u uw telefoon nog niet zo lang heeft, kunt u beter in een iPhone reparatie investeren dan een nieuwe telefoon kopen. En omdat wij al jaren ervaring hebben met het repareren van iPhones en hierbij enkel de beste onderdelen gebruiken, heeft u bij ons altijd de garantie op de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze iPhone reparaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen over onze dienstverlening te beantwoorden. Wilt u uw iPhone 7 plus laten repareren door onze experts? Kom dan langs bij een van onze vestigingen.