iPhone 6s plus

Kapotte iPhone? Kom langs voor een iPhone 6s plus reparatie

Toen u uw iPhone 6s plus kocht, ging u er vanuit dat u dit toestel wel een paar jaar kon gebruiken. De iPhone 6s plus is een kwalitatief hoogwaardige telefoon, maar helaas is de smartphone ook vrij kwetsbaar. Laat u de telefoon vallen en komt het toestel net verkeerd terecht, dan kan de telefoon flink beschadigen. Is uw kostbare iPhone 6s plus kapot gegaan, maar wilt u het toestel eigenlijk nog wel wat langer kunnen gebruiken? Dan kunt u de telefoon laten repareren door PDArepair.

Door uw telefoon te laten repareren, voorkomt u dat u een nieuw toestel aan moet schaffen. Omdat de iPhone 6s plus zeker niet goedkoop is, kunt u veel geld besparen door uw kapotte telefoon te laten maken en de aankoop van een nieuw toestel uit te stellen. Daar komt nog bij dat PDArepair altijd voor aantrekkelijke tarieven aan het werk gaat. Dit betekent dat u nooit veel hoeft te investeren in een reparatie door onze ervaren monteurs.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 99,00

Batterij / accu defect

€ 69,00

Oplaad ingang defect

€ 59,00

Selfie camera defect

€ 59,00

Speaker defect (muziek)

€ 59,00

Aan/uit knop defect

€ 59,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Waterschade

€ 39,00

PDArepair: een snelle en vakkundige reparatie

De Apple experts van PDArepair hebben al jaren ervaring met het repareren van verschillende soorten iPhones, waaronder de iPhone 6s plus. Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat uw telefoon vakkundig te repareren, maar kunnen wij ook erg snel werken. U wacht kort in onze winkel en voor u het weet kunt u uw toestel weer mee naar huis nemen. Bij PDArepair wacht u niet weken op uw gerepareerde toestel, maar is uw telefoon klaar terwijl u wacht. Onze reparatietijd is maximaal 30 minuten, ook voor complexe reparaties.

Verder werken wij altijd met originele Apple onderdelen bij het uitvoeren van uw iPhone 6s plus reparatie. Omdat wij honderd procent vertrouwen hebben in onze dienstverlening, durven wij u zelfs 12 maanden garantie te geven op onze werkzaamheden.

Wilt u meer weten over de iPhone reparatie door PDArepair? Neem dan contact met ons op, zodat wij u alles over onze reparaties en onze werkwijze kunnen vertellen. Wilt u uw iPhone 6s plus laten repareren? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. Binnen 30 minuten kunt u een goed werkende telefoon mee naar huis nemen.