iPhone 6

iPhone 6 reparatie: verlengt de levensduur van uw telefoon

U heeft uw telefoon laten vallen en nu is het scherm van uw kostbare toestel kapot. Of u wilt uw telefoon opladen, maar merkt dat de oplaadkabel plotseling niet meer herkend wordt door het apparaat. De iPhone 6 kan op verschillende manieren kapot gaan. Dit kan komen door een fout van uzelf, zoals het laten vallen van het toestel, maar ook zeker door een fout in het apparaat. Het maakt niet uit op welke manier uw iPhone 6 kapot is gegaan en wat er precies niet meer werkt, want PDArepair kan alle soorten iPhone 6 reparaties uitvoeren.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Oplaad ingang defect

€ 49,00

Batterij / accu defect

€ 49,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 79,00

Microfoon defect (gehoord worden)

€ 49,00

Home button defect

€ 49,00

Speaker defect (muziek)

€ 49,00

Trilfunctie defect

€ 49,00

Aan/uit knop defect

€ 59,00

Camera (Flitser) defect

€ 49,00

Volume knop defect

€ 49,00

Waterschade

€ 39,00

Selfie camera defect

€ 49,00

Toestel herkent geen simkaart (onderzoek)

€ 79,00

Mute knop defect

€ 49,00

Audio jack defect

€ 49,00

Licht sensor defect

€ 49,00

Achterkant beschadigd

€ 99,00

Itunes vastgelopen (onderzoek)

€ 39,00

Appel logo vastgelopen (onderzoek)

€ 39,00

Oorspeaker defect (horen)

€ 49,00

Ontvangst klachten Netwerk / Bereik (onderzoek)

€ 29,00

Oorspeaker defect (horen)

€ 49,00

Vingerprint / Touch id defect

€ 59,00

De voordelen van een iPhone 6 reparatie door PDArepair

Laat u uw iPhone 6 repareren door de experts van PDArepair, dan profiteert u van diverse voordelen. Het eerste voordeel van onze dienstverlening is dat wij altijd snel werken. Zo zijn wij niet dagen met uw kapotte toestel bezig, maar is uw iPhone klaar terwijl u wacht. U neemt slechts 30 minuten plaats in onze winkel en u kunt uw telefoon weer mee naar huis nemen. Zo bent u niet dagenlang onbereikbaar, maar kunt u blijven bellen, sms’en en internetten.

Daarnaast weet u bij PDArepair zeker dat uw toestel op de juiste manier gerepareerd wordt. Onze iPhones experts hebben namelijk al jaren ervaring in het vak en hebben al vele verschillende iPhone reparaties uitgevoerd. Daar komt nog bij dat wij altijd met de beste gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen werken en wij u altijd 12 maanden garantie op uw reparatie en de gebruikte onderdelen bieden.

Tot slot bieden wij onze reparaties aan tegen aantrekkelijke prijzen. Wij begrijpen dat u niet teveel geld wilt investeren in een iPhone 6 reparatie, zeker niet als het toestel al enkele jaren oud is. Daarom repareren wij uw telefoon altijd voor een aantrekkelijke prijs, zodat u voor een kleine investering een gloednieuwe iPhone 6 krijgt. Laat u uw telefoon repareren, dan bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u een nieuw toestel koopt.

Wilt u meer weten over de iPhone reparatie door PDArepair? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Bent u overtuigd van de voordelen van onze dienstverlening en wilt u uw iPhone 6 door onze experts laten repareren? Kom dan langs in een van onze vestigingen en u neemt binnen 30 minuten een gloednieuw toestel mee naar huis.