iPhone 6 plus

Defecte iPhone? Kom langs voor een iPhone 6 plus reparatie

Als uw iPhone 6 plus kapot is, hoeft u niet direct een nieuwe telefoon te kopen. Bijna alle defecten aan dit toestel zijn namelijk te verhelpen met een professionele iPhone 6 plus reparatie. Het maakt niet uit of het beeldscherm van uw telefoon kapot is of dat er iets mis is met de software van de iPhone 6 plus, want de experts van PDArepair kunnen alle defecten verhelpen. Dit betekent dat u geen honderden euro’s uit hoeft te geven aan een nieuwe apparaat, maar voor een kleine investering uw Apple toestel kunt blijven gebruiken.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Oplaad ingang defect

€ 49,00

Batterij / accu defect

€ 49,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 89,00

Microfoon defect (gehoord worden)

€ 59,00

Home button defect

€ 49,00

Speaker defect (muziek)

€ 59,00

Trilfunctie defect

€ 49,00

Aan/uit knop defect

€ 49,00

Camera (Flitser) defect

€ 79,00

Volume knop defect

€ 49,00

Waterschade

€ 39,00

Selfie camera defect

€ 49,00

Toestel herkent geen simkaart (onderzoek)

€ 29,00

Mute knop defect

€ 49,00

Audio jack defect

€ 49,00

Licht sensor defect

€ 49,00

Achterkant beschadigd

€ 119,00

Itunes vastgelopen (onderzoek)

€ 39,00

Oorspeaker defect (horen)

€ 49,00

PDArepair: een volledige reparatie binnen 30 minuten

Wij begrijpen dat u uw iPhone 6 plus niet lang kunt missen. Daarom repareren wij uw telefoon altijd direct en werken wij bovendien erg snel. Komt u naar een van onze vestigingen om uw iPhone 6 plus te laten repareren, dan kunt u in de winkel wachten tot uw telefoon door onze specialisten onder handen is genomen. U hoeft nooit lang te wachten, want zelfs de meest complexe reparaties voeren wij snel uit. Stuurt u uw telefoon op naar uw telefoonprovider of de fabrikant voor een reparatie, dan bent u het toestel dagen of zelfs weken kwijt. Bij PDArepair hoeft u hier niet bang voor te zijn, want binnen gemiddeld 30 minuten krijgt u uw telefoon volledig gerepareerd van ons terug.

Bij het repareren van uw iPhone 6 plus, gebruiken wij altijd hoogwaardige onderdelen. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Om u te laten zien dat wij echt vertrouwen hebben in onze services, geven wij 12 maanden garantie op al onze reparaties. Bij PDArepair wordt u niet alleen snel geholpen, maar profiteert u bovendien van de beste service.

Heeft u vragen over de reparaties die wij uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wilt u uw iPhone laten repareren? Kom dan langs bij PDArepair in Breda.