iPhone 4 en 4S

iPhone 4 en 4S reparatie

De iPhone 4 is wellicht nog de oudste iPhone die Apple op dit moment nog verkoopt. Hoewel veel personen nog genieten van deze smartphone is de accuduur bij veel gebruik van het apparaat veel te kort. Vergeleken met nieuwe iPhone modellen kan dit toestel niet tegen een enkele val, waardoor er altijd gevaar is dat uw toestel beschadigd.

De iPhone 4S is anders ook niet onverwoestbaar. Door zijn gladde uiterlijk is de kans groot dat uw iPhone 4S ergens vanaf valt, met alle gevolgen van dien: het scherm kan breken, de home button kan slechter werken, enzovoort. De behuizing van dit toestel is namelijk van glas. Daarnaast kan de accuduur op lange termijn tegen vallen.

Laat uw smartphone repareren door onze Apple experts. Ze werken met de grootste nauwkeurigheid en deskundigheid aan de reparatie van uw Apple product.Wekelijks verwelkomen wij klanten met de hoop nog wat leven in deze mobiele telefoon te blazen. Wij zijn ervan verzekerd dat uw iPhone 4 of 4S bij schade of andere problemen zeker nog te redden is. Om deze reden bieden we bij PDArepair een iPhone 4 of 4S reparatie aan. Hoe kunnen wij u helpen?

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Batterij / accu defect

€ 39,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 99,00

Trilfunctie defect

€ 45,00

Waterschade

€ 39,00

Selfie camera defect

€ 59,00

Achterkant beschadigd

€ 39,00

Itunes vastgelopen (onderzoek)

€ 39,00

Achtergrondverlichting defect (Backlight chip Moederbord)

€ 99,00