iPhone 14 Pro Max

Is je iPhone 14 Pro Max onverhoopt gevallen en zijn daardoor de achterkant of het scherm beschadigd? Reparaties voor zo’n geavanceerd toestel kunnen prijzig zijn. Echter, geen paniek: op de Neerloopweg in Breda zit PDArepair, een reparatiecentrum met ruim 20 jaar expertise in het vakkundig herstellen van smartphones en tablets. Dankzij hun grondige ervaring en nauwkeurigheid is je iPhone 14 Pro Max daar in goede handen en wordt deze zorgvuldig gerepareerd. Bij PDArepair kun je rekenen op betrouwbaarheid.

Reparaties voor de iPhone 14 Pro Max

Snel gerepareerd

Bij PDArepair voeren we de meeste reparaties uit binnen slechts een uur. Pluspunt: veel van onze onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Je hoeft geen afspraak te plannen; kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt.

Er zijn reparaties, zoals het herstellen van een glazen achterzijde, die een volledige werkdag kunnen duren. We houden echter rekening met jou. Terwijl je wacht, voorzien we je graag van een gratis vervangende telefoon.

PDA Breda

Sinds 2001 staat PDArepair Breda bekend als dé specialist in reparaties in Breda. Door de jaren heen hebben ze een immense expertise op het gebied van telefoonherstel vergaard. Naast telefoons zijn ze ook bedreven in het repareren van tablets en MacBooks.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 549,00

Achtercamera Defect

€ 169,00

Batterij

€ 99,00

Waterschade

€ 39,00

Oplaad ingang defect

€ 179,00

Achterkant (alleen glas)

€ 179,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Marktconforme prijzen

Bij PDArepair Breda streven we naar het hanteren van prijzen die concurrerend zijn in de markt, en we proberen altijd originele onderdelen te gebruiken waarop we een garantie van 12 maanden kunnen bieden. Als alternatief en uit kostenbesparing, kan er gekozen worden voor een niet-origineel scherm. Hierin zijn verschillende kwaliteitsniveaus beschikbaar, maar we kiezen steevast voor de best mogelijke kwaliteit.

Waar kan ik mijn iPhone 13 pro max laten repareren?

Het is eenvoudig, kies voor PDArepair in Breda! Wij beschikken over alle benodigde kennis en expertise om je iPhone 14 er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast bieden we ook accessoires aan zoals hoogwaardige beschermhoesjes en screen protectors om toekomstige schade en reparaties te voorkomen. En als je iPhone-kabel defect is, weet dan dat we deze ook verkopen.